Reviews


5 stars after 143 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten weer! Pizza met peer is echt een aanrader! 12/9/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden de pizza's besteld om 19.00 uur. 2 minuutjes later werden we gebeld dat het iets later zou worden, maximaal een kwartiertje. Het werd zelfs minder dan dat. Prima service dus! En de pizza's voortreffelijk als altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging duurde te lang,5 kwartier. De pizza was wel heerlijk en nog lekker gloeiend heet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Waar was de pittige salami? 12/5/2019
Hoi Jose, waren we een topping vergeten? Zou je een bericht kunnen sturen naar info@thups.nl? Dan krijg je van ons de pizza de volgende keer van het huis
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De prijzen liggen wat hoger maar je krijgt Echt goede kwaliteit pizza’s! 12/3/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik stuur normaal nooit echt een review. Maar de website ziet er echt goed uit. Ook het volgen van de bestelling is goed geregeld. Duidelijk en simpel. Pizza was echt goed en was er zeer snel. Aardige bezorger! Ik zou niet iets kunnen bedenken wat beter kan.. dus ga zo door toppers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al het beleg van mijn pizza lag op een rand, ik denk dat doos is niet rechtop heeft gelegen. 11/28/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker 11/28/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De uien kan je tellen zo weinig zit er op de pizza 11/27/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima zoals altijd, vriendelijke bezorger en heerlijke pizza 11/19/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde veel te lang. Jammer, nu had de rest vd fam al gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik weet niet wat er met jullie toko is gebeurt maar de kwaliteit is de laatste maanden ver te zoeken. Anderhalf uur op bezorging gewacht, verkeerde pizza, slappe bodem. Get your sh*t together Thups, jullie waren altijd top! 11/16/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na dik ander half uur bezorgd, zonder enig seintje of sorry. Onhandig. Wel heerlijke pizza 11/15/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's en prima bezorging 11/9/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vonden de pizza’s niet zo deze keer. Beetje flauw van smaak, zijn anders gewend. 11/9/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 11/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza's van Alkmaar en omstreken, ik heb in Italië pizza's gegeten die minder goed waren 11/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was weer heerlijk, zoals altijd! 11/7/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een tor in de sla!!! 11/5/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We moesten érg lang wachten vanavond. We kregen onze bestelling pas na half 8. Je houdt rekening met 3 kwartier en hebben uiteindelijk 1 1/2 uur moeten wachten. Dit is voor ons een reden om niet snel nog eens te bestellen. 11/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza.goede bodem. Enige jammer is dat we met extra courgette hadden besteld en die was ver te zoeken...als gewoon geen courgette 11/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top! 10/31/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Thups maakt gewoon hele lekkere pizzas. Deze keer waren ze wat aan de zoute kant en niet helemaal warm meer, maar evengoed nog lekkerder dan elders. Snelle en vriendelijke levering, ook op zondag. 10/28/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste pizza’s en zeer snel thuisbezorgd! 10/26/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 10/23/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/19/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de vegetarische Pizza Donatello was erg flauw. Ik zou adviseren om toch ook de basis (tomatensaus) wel standaard toe te voegen aan deze pizza. 10/18/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/18/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker, ook volgens de klant die de helft heeft opgegeten ;-) 10/17/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/23/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was een beetje aangebrand. En was anders als normaal er lag ook heel veel kaas op wat normaal niet zo is. Viel erg tegen 9/23/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, binnen een kwartier, top. 9/21/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, overheerlijke pizza, helemaal tevreden. Website is wat amateuristisch maar duidelijk en eenvoudig te bedienen. 9/19/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles goed, alleen krijg ik iedere keer als ik bestel een korting ster, alleen blijft deze op één staan, het wordt niet opgeteld,jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat ik een pizza met salami besteld had en met ham gekregen heb. 9/12/2019
Thups 5 stars after 181 reviews
Thups