Alkmaar is een van de beste pizzabakkers van Europa rijker

ALKMAAR - Recent opende Thup’s Pizzabakkerij & Delicatessen zijn deuren bij het Waagplein in Alkmaar. Voor levensgenieters is het stijlvolle pand aan het Waagplein een stukje paradijs op aarde. Eigenaar Thom Hartog voert hier een kleine kaart met verse en biologische producten. Naast pizza’s staan er ook een aantal voorgerechten, salades en desserts op de kaart. Daarnaast is er altijd een pastagerecht verkrijgbaar.

Thup’s serveert naast de biologische gerechten ook mooie biologische Italiaanse wijnen en Italiaans bier van de tap. Ook de verse koffie en thee van Earth is biologisch en draagt bij bij de oplossing van de waterproblematiek in de wereld.


Delicatessen

Thup’s is naast restaurant ook een delicatessenwinkel. Zo zijn er biologische olijfolies en balsamico’s te koop. Daarnaast zijn er allerlei delicatessen te verkrijgen zoals Italiaanse chocolade, worsten, kazen, pasta’s, koekjes en sauzen. Hiermee is Thup’s bij uitstek het adres voor originele cadeaupakketten.

Europees Kampioenschap pizzabakken

Eigenaar Thom Hartog heeft een passie voor de pizza en mag zich een van de beste pizzabakkers van Europa noemen. Recentelijk is hij bij de beste 20 pizzabakkers van Europa geëindigd in de finale van het Europees kampioenschap pizzabakken in Hamburg. Bij Thup’s laten ze het deeg dat gemaakt wordt minimaal 48 uur rijzen wat zorgt voor een dunne, knapperige en licht verteerbare pizza. Samen met de verse ingrediënten zorgt dit voor een niet te versmaden pizza.

(dichtbij.nl)

Thups 5 stars after 1081 reviews
Thups