Reviews


5 stars after 1733 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat als je nog speciaal belt om je pizza’s gesneden te krijgen vlak nadat je besteld hebt en dan vervolgens de pizza’s ongesneden te ontvangen jammer had dit met Luc besproken 11/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om eerlijk te zijn viel de topping een beetje tegen. Veel champignons en weinig aubergine en courgette en volgens mij waren de champignons niet gemarineerd. Wilde ik jullie meegeven want de bodem is wel lekker.... 11/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super Pizza, (Vivaldi met extra cherry tomaten). 11/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super Pizza, (Vivaldi met extra cherry tomaten). 11/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super Pizza, (Vivaldi met extra cherry tomaten). 11/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super Pizza, (Vivaldi met extra cherry tomaten). 11/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super Pizza, (Vivaldi met extra cherry tomaten). 11/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super Pizza, (Vivaldi met extra cherry tomaten). 11/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super Pizza, (Vivaldi met extra cherry tomaten). 11/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lang geleden dat ik zo’n lekkere pizza heb gegeten. Echt heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een van de pizza's had een aantal grote verbrande plekken op de korst. Verder weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker! 11/22/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles was erg goed verlopen, goede service, tevreden was het resultaat bij mij. 11/21/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, wij wisten niet van jullie bestaan af. Onze vrienden hebben ons getipt. Lekkere pizza's, veel variaties, leuke pizza namen. Kortom een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! 11/19/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, niet te vet, dus hier bestellen we graag. 11/18/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang, maar het was druk en enorm slecht weer. Al het verkeer stond vast. Thups maakt dat goed door heerlijke pizza’s 🙂 11/18/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza’s, een aanrader 11/16/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza die er te krijgen is! 11/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch, héérlijke pizza's en ze waren gloeiend heet. 11/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topkwaliteit. Elke keer weer. 11/14/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en lekkere pizza’s. Wel graag de opmerking lezen. Maar buiten dat blijven we bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gevraagd of pizza niet te zwart kon. Helaas was dit wel het geval. 11/12/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Super lekkere, maar inmidels behoorlijk prijzige pizza's. Je kan je bestelling in stappen volgen. Gaf bij ons na 5 minuten al aan dat ie bereid en onderweg was. Als dat klopt heeft de bezorger er 50 minuten over gedaan.... Gelukkig waren de pizza's nog wel heet en smakelijk. 11/9/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste pizzabodem, niet te dik, knapperig! Beleg goed, smaak ook! 11/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een bestelling gedaan met extra pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Ik heb hier €5,50 extra voor betaald. Er zat geen pijnboompit in, de kaas heb ik ook niet gevonden en de kippendijen waren ver te zoeken. Normaal ben ik altijd erg tevreden bij jullie, maar deze keer was het een tegenvaller. 11/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza had er naar mijn gevoel iets langer in gemogen. Vond em iets minder dan ik gewend ben. 11/4/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De tiramisu is heerlijk! 10/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beste pizza 🍕 in de hele omgeving van alkmaar. 10/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's smaken heerlijk. We stellen graag een pizza zelf samen, maar de prijzen voor een paar kleine stukjes artisjok (3,50), 4 cherry tomaatjes (3,-) en wat kleine stukjes avocado (3,50) vind ik absurd. Of meer groenten voor het geld maar liever minder kosten graag. 26,50 voor een pizza vind ik absurd. 10/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardige jongens en kon mijn pizza meteen ophalen! 10/22/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/21/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, super snel en heerlijk! 10/17/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zoals altijd heerlijk. Snelle bezorg service, aardige bezorger en heel lekker eten. Tot de volgende keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal is de pizza super warm, vandaag kwam deze echter lauw aan. Hopelijk volgende keer weer warm! 10/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! Fijn dat de er moeite werd om de pizza eerder te brengen toen ik daar om vroeg. 10/13/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's gegeten top kwaliteit 10/13/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Deze keer niet tevreden en daar moet ik eerlijk in wezen, want dat is positieve feedback naar jullie. De korsten waren erg taai, kwam er nauwelijks en met heel veel moeite erdoorheen met mijn scherpste mes. Daarnaast leek het pizzadeeg ook wel niet gaar, gewoon. Erg jammer want ik vond de vijfendertig deze keer echt niet waard, volgende keer beter! 10/10/2022
Beste Roel, bedankt voor de feedback. We gaan kijken wat hier mis is gegaan. We sturen je een code voor de volgende keer.
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2022
Thups 5 stars after 1733 reviews
Thups