Reviews


5 stars after 50 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk, de bezorgtijd was wel lang. 7/16/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk! 7/12/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu alle 5 sterren dubbel en dwars verdient!! Als het mogelijk was zelf meer!! Jullie pizza's, bezorging etc. zijn en blijven voor mij de beste van Nederland!! Houe zo aub. Ik koop absoluut GEEN andere pizza's!! Oh en de pinnen optie....dikke TIEN!! 7/11/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorgers 7/6/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/3/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks mijn vorige bestelling waar wat fout gegaan was heel erg tevreden, omdat genoteerd stond dat ik een korting zou krijgen bij mijn eerst volgende bestelling. Top! Weer heerlijk gegeten. 7/3/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte service, snel lekker, bestel altijd hier mij pizza's. 6/22/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk zo'n goed warme pizza, geen lauw warme troep! En ook geen lomp stuk deeg maar een lichte, dunne pizza!! Het was weer overheerlijk!! Jammer van de kisten voor betaling met ideal, anders 5 dikke sterren!! 6/19/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top, ook de bezorging met de fiets, echt over nagedacht. 6/11/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was fantastisch! 6/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het past niet meer in deze tijd dat er kosten zijn voor betaling met Ideal!😑 6/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza is keurig op tijd bezorgd, super warm en met name ontzettend lekker. Thup’s is echt een aanrader!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s. Bezorging duurde wel lang: 60 min 5/17/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie pizzas als het goedkoper was zou ik vaker bestellen 5/13/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als ik op jullie website de menukaart bekijk (zowel op laptop als smartphone) dan kan ik per pizza niet alle ingeredienten zien. Dat is zonde! Want sommige pizza's verschillen alleen in de laatste ingredienten. (Via thuisbezorgd kon ik al jullie pizza's wel goed zien). Verder waren ze weer heerlijk met een snelle bezorging! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, vriendelijke bezorger. Aanrader. 5/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen prima! Heerlijke pizza’s en tiramisu Website werkt niet zo goed 4/27/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeeuuurlijk! En helemaal naar wens. <3 4/22/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kon niet alle ingrediënten lezen die op een pizza zitten, de zin werd halverwege afgebroken en was niet open te vouwen. 4/18/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza met parmaham, champignons. Bezorging duurde een uur en pizza was veel zouter dan de vorige keren. Normaal altijd wel lekker. Tisamisu veel kleinere portie dan voorheen en vaak zijn de koekjes nog hard. 4/17/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de uitleg over de pizza zijn niet alle ingrediënten leesbaar maar staan er puntjes..... Na aantikken wordt de rest van de tekst niet zichtbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Please make optional order sizes for the pizza’s. This size is a way too big for me and as we all know a cold pizza is for the bin. Loved the crispy rim. Please spread pine nuts more evenly. Most of them were only in the middle. That being said it was a delicious pizza! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat het ruim een uur duurde eer de pizza’s er waren. 3/26/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren te laat, maar de Tiramizu om het goed te maken was heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beschrijving van sommige pizza’s is niet te lezen 3/16/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/14/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer prima! 3/12/2019
Thups 5 stars after 50 reviews
Thups