Reviews


5 stars after 252 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's! We hebben genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had, net als vorige week gevraagd of de pizza gesneden kon worden maar dat is weer niet gelukt, op de website kan ik ook niet meer aangeven dat ik de pizza gesneden wil hebben. Dat kon altijd wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! En dat in deze gekke drukke tijden. Thuis stelt nooit teleur😊 3/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Die bodems zijn zo lekker!! 3/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
thups is een life line, jullie doen het goed 3/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 3/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wordt niet altijd naar de opmerking gekeken wat zonde is want krijg je niet de pizza zoals je had aangegeven 3/24/2020
Beste Renee, we proberen alles te lezen. Onze excuses als we iets hebben gemist.
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 3/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top en heerlijk! Thanks!! 3/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel attent briefje op de bestelling in de Coronatijdm dank daarvoor This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het waren heerlijke Pizza’s. We konden op de site goed volgen hoe lang het ging duren dat het werd bezorgt heel fijn complimenten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben genoten van de heerlijke pizza's! 3/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren perfect op tijd en heerlijk! Dat doen we snel nog een keer. 3/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet alle pizza’s staan op thuisbezorgd. Waardoor ik nu extra transactiekosten moest betalen en geen punten kon sparen van thuisbezorgd. Ze konden niet echt oplossingsgericht denken jammer. Pizza was prima. 3/20/2020
Hoi Zanita, we kiezen bewust voor het gebruik van kwalitatief top producten. Door de kosten van thuisbezorgd kunnen we dan echter sommige pizza's daar niet meer aanbieden. Dat is een bewuste keuze. Inderdaad betaalt u 0,35 transactiekosten net zoals u dat bij tb doet (0,25 wegens hogere volume krijgen zij korting).
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Moest 25min wachten 3/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizzeria van Alkmaar! 3/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 3/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere pizza! Ook heerlijke huisgemaakte tiramisou erbij besteld alleen zat hier helaas bij de tweede hap een enorme haar op me lepel waardoor de eetlust van zowel mijn vriend als van mij best wel wat was verpest... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De tiramisu is echt lekker! Maar, als ik jullie was zou ik de vingers iets langer laten zuigen al de lekkere smaken. Soms worden echt droog geleverd maar voor de rest is echt lekker! Daarom ben ik vaste klant! Ik hoop dat jullie hier wat aan kunnen doen. Dank je wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Optie gesneden/ongesneden toevoegen 3/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza's en keurig op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en een keurige bezorger! Wij bestellen volgende keer zeker weer bij Thups This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, dik het geld waard 3/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en super lekker! Dank jullie wel. 3/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keep it up! 3/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te koude pizza.... 2/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, volgens afspraak op tijd geleverd. 2/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza kwam veel te laat maar ik kreeg een cola en de pizza was lekker, dus alles is vergeven :) 2/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren zoals altijd prima. Alleen jammer dat de pizza's deze keer gesneden waren in slechts 6 punten. Niet erg handig als het als buffet bedoeld is voor een groep van 12 hongerige tieners. Ook jammer dat ik geen reactie ontvangen heb op mijn vraag waar ik mijn 10% kortingcode kwijt had gekund. Ik had toch voor 62,50 besteld dus de korting was zeker welkom geweest. Sowieso handig om te weten waar ik de volgende keer de code kwijt kan. 2/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! 2/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza parmahan was niet helemaal gaar(wittedeeg bodem) en niet warm, jammer, was altijd super. 2/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s. Verse producten op een echt lekkere bodem. Aanrader! 2/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's mogen wat mij betreft bijna tot de rand worden belegd. Zeker voor die prijs. Bij afhalen zag ik de pizzasnijder in een bak water worden gedaan waar allerlei stukjes in rond dreven 🤮dus ik heb ze thuis gesneden. Smaak was prima en aardige jongens This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super pizza’s zoals je alleen in Italië krijgt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een extra topping a €3,- was vergeten, na belletje netjes afgehandeld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
Thups 5 stars after 320 reviews
Thups