Reviews


5 stars after 69 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Volgende keer graag op goede tijd afleveren. 8/16/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
helemaal prima! bezorger was wat vergeten maar blij met de service (tiramisu gekregen, super attent!) 8/14/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Als er om 20:30 wordt afgesproken is het wel prettig als het dan klaarligt. Ik had de pizza's nu pas 10-15 minuten later mee... 8/9/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, als gebruikelijk, 8/5/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ene pizza was iets kouder dan de tweede. 8/5/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, maar de bezorging duurde 5 kwartier en de bezorger stond op het verkeerde adres This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's en ze kwamen heet aan. Klasse. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sehr lecker 7/27/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een zeer smakelijke pizza en binnen no time bezorgt 7/27/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had op de kinderpizza salami besteld, maar helaas zat het niet op de pizza, wel voor betaald. 7/25/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Koud en daardoor ook taai geworden... Jammer. 7/23/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en lekker snel bezorgd! 7/23/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! Warm en perfect optijd geleverd 7/22/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De carpaccio was hard en droog. Waarschijnlijk te lang in de oven. Zo slecht nog nooit gehad 7/19/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijke pizza, knapperige dunne bodem. Beste pizza’s van Alkmaar. 7/19/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ThupTopper! 7/19/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk, de bezorgtijd was wel lang. 7/16/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk! 7/12/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu alle 5 sterren dubbel en dwars verdient!! Als het mogelijk was zelf meer!! Jullie pizza's, bezorging etc. zijn en blijven voor mij de beste van Nederland!! Houe zo aub. Ik koop absoluut GEEN andere pizza's!! Oh en de pinnen optie....dikke TIEN!! 7/11/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorgers 7/6/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/3/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks mijn vorige bestelling waar wat fout gegaan was heel erg tevreden, omdat genoteerd stond dat ik een korting zou krijgen bij mijn eerst volgende bestelling. Top! Weer heerlijk gegeten. 7/3/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte service, snel lekker, bestel altijd hier mij pizza's. 6/22/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk zo'n goed warme pizza, geen lauw warme troep! En ook geen lomp stuk deeg maar een lichte, dunne pizza!! Het was weer overheerlijk!! Jammer van de kisten voor betaling met ideal, anders 5 dikke sterren!! 6/19/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top, ook de bezorging met de fiets, echt over nagedacht. 6/11/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was fantastisch! 6/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het past niet meer in deze tijd dat er kosten zijn voor betaling met Ideal!😑 6/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza is keurig op tijd bezorgd, super warm en met name ontzettend lekker. Thup’s is echt een aanrader!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s. Bezorging duurde wel lang: 60 min 5/17/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie pizzas als het goedkoper was zou ik vaker bestellen 5/13/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als ik op jullie website de menukaart bekijk (zowel op laptop als smartphone) dan kan ik per pizza niet alle ingeredienten zien. Dat is zonde! Want sommige pizza's verschillen alleen in de laatste ingredienten. (Via thuisbezorgd kon ik al jullie pizza's wel goed zien). Verder waren ze weer heerlijk met een snelle bezorging! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, vriendelijke bezorger. Aanrader. 5/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen prima! Heerlijke pizza’s en tiramisu Website werkt niet zo goed 4/27/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeeuuurlijk! En helemaal naar wens. <3 4/22/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kon niet alle ingrediënten lezen die op een pizza zitten, de zin werd halverwege afgebroken en was niet open te vouwen. 4/18/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza met parmaham, champignons. Bezorging duurde een uur en pizza was veel zouter dan de vorige keren. Normaal altijd wel lekker. Tisamisu veel kleinere portie dan voorheen en vaak zijn de koekjes nog hard. 4/17/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de uitleg over de pizza zijn niet alle ingrediënten leesbaar maar staan er puntjes..... Na aantikken wordt de rest van de tekst niet zichtbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Thups 5 stars after 69 reviews
Thups