Reviews


5 stars after 586 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat was weer een lekker pastaatje pesto van Thups! 10/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zat er bij de antipasti helemaal geen kaas, alleen vlees. Pizza en tiramisu waren weer heerlijk. 10/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste pizza van Alkmaar! 10/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Viel tegen kinderpizza miste de extra garnituur waar 3 euro voor betaald is en de andere pizza was karig belegt en daardoor niet lekker En droog heb ze beter gehad bij jullie 10/27/2020
Beste Tjerk, Excuses dat we de buffelmozzarella zijn vergeten. Gebruik de volgende keer code: tjerk en dan krijg je 5 euro korting.
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was binnen een kwartier bezorgd. helemaal top natuurlijk. maar dat was ook wel af te zien en te proeven aan de pizza. ik heb het idee dat de pizza maar 5 min de oven in is geweest. Zat naast de truffelsalami totaal geen smaak aan de pizza. Heb de pizza met tegenzin opgegeten. 10/26/2020
Beste Jorge, Vervelend dat de pizza niet beviel. De pizza zit zeker niet 5 minuten in de oven bij ons. Een pizza wordt gebakken op hoge temperatuur waardoor deze doorgaans binnen 2,5 minuut klaar is.
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had gevraagd om de pizza’s te snijden, dit was niet gebeurd. Wel lekkere pizza’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, bedankt! 10/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg tevreden over Thups. Dit keer alleen wat minder tevreden. De pizza was lauw, salade zat erg veel zand in en de porties leken een stuk kleiner. Bezorger was wel mooi op tijd en vriendelijk. Maar het eten kon echt beter vandaag. 10/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Pizza's waren matig belegd, weinig kaas. Niet gewend van Thup's. 10/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza’s ooit 10/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 18.00 5 pizza's besteld en dan worden ze om 19.45 bezorgd. Dat vinden we echt veel te laat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige puntje, ik had aangegeven op de website dat ik het eten om 19:30/19:45 wilde laten bezorgen, in plaats daarvan kwam het meteen en stonden ze 19uur voor de deur! Maar beter te vroeg dan te laat😉 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza’s, vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en gruwelijk lekkerrrr 10/17/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service, heerlijke pizza, alleen jammer dat je niet meer contant kan betalen. 10/17/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal hebben wij altijd goede pizza bij Thups. Deze keer was de pizza niet goed. Bodem was slap en vochtig 10/17/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik wil mijn pizza altijd graag gesneden en geef dat aan in de commentaren maar het gebeurt nooit 10/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best pizza !! 10/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging, verrukkelijke pizza’s zoals altijd 10/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering en heerlijke pizza’s , zoals altijd! 10/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor thuis pizza's gewoon heel lekker en goed verzorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza was koud en verbrand This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza’s, iedere week weer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was uitstekend! 10/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren weer heerlijk! Keurig op tijd bezorgd. 10/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Smaak goed, temperatuur goed, snelheid van levering goed, maar bij bezorging was de bovenzijde van de pizzadoos doorgezakt (door plaatsing van een kleinere pizzadoos), waardoor de kaas aan de doos plakte ... 10/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's zijn echt heel goed, echt je geld waard!! Bezorgtijd had wel iets korter gemogen (bijna 1,5 uur) 10/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord, fantastisch 👌🏼 10/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizzas waren heeeerlijk! Ik ooit nooit de korstjes van een pizza maar deze wel. Heerlijk deeg. Daarnaast ook topcombi’s voor op de pizza. Probeer vooral die met peer, gorgonzola en venkelsalami. De hemel! Bezorger was wat laat door de drukte op zaterdag, begrijpelijk natuurlijk. Hiervoor kregen we tiramisu om het goed te maken. Ik heb nog nooit zulke heeeerlijke tiramisu gegeten. Zo luchtig, alles precies in balans. Bestel hier je pizza! Beter krijg je ze niet. ;) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima snel bezorgd en heerlijke pizza’s We doen dit vaker👍👍 10/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn vaste klant, dit zijn de beste pizza's van Alkmaar en omgeving! Smaak was weer heel goed, als vanouds. Alleen... De pizza's waren bij thuiskomst (10 minuten na afhalen op het afgesproken tijdstip) helemaal koud. Niet eens lauw :( hopelijk de volgende keer weer warme pizza's! 10/2/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon helemaal goed :) 10/2/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heerlijk!! En kwam echt super snel..top👍🏼 9/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De balsamico creme was oo een pizza vergeten terqwijl deze wel besteld was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle service en bezorging, helaas wel gevraagd maar niet gesneden. Lekkere pizza's, alleen was mij bestelde truffelolie niet aanwezig. 9/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mijn bonus zoon zei "heel lekker" 9/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geweldig lekker en snel bezorgd! 9/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, snel bezorgd en heerlijke pizza 9/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker! 9/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2020
Thups 5 stars after 768 reviews
Thups