Reviews


5 stars after 808 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb het al even geprobeerd via het contactformulier, maar dat werkte niet. Kan ik alsnog fooi geven? Ging even mis in de communicatie aan de deur😇 Kreeg zeer positieve berichten over de kruidenboter👍🏻 2/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een briljant lekkere pizza’s waren dat👌🙌 2/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza’s, maar anderhalf uur wachten en een in eerste instantie incomplete bestelling later daalde ons enthousiasme wat. Binnenkort misschien nog maar eens in de herkansing ;-) 2/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza,s 2/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en een zeer vriendelijke bezorger! 2/22/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wat lekker, korst was dit keer wat veel verbrand en droog en bij de bestelling was het drankje vergeten. Deze is later na bezorgd. Tot de volgende This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dammmnnnn pizza's hies zijn TO DIE FOR. Lekkerste van Alkmaar, ook de durste, maar ja alle pizza's in NL zijn duurder dan in Italië. Dus als je echt wilt genieten of indruk maken, this is the place to be! 2/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere bodem 2/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was uitstekend. 2/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker! 2/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best pizza’s in Alkmaar e.o. Fijne dunne bodem, zwemt niet in de kaas, belegd met producten van zeer goede kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke warme pizza, snelle bezorging!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren niet meer heel warm en rucola vergeten. Zijn we niet gewend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 2/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben 2 uur moeten wachten op een lauwe pizza. Heel jammer 2/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duurde iets lang maar is vet lekker 2/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 2/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza perfecte bodem, verse topping! Beste pizza van Nederland 2/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, als altijd! 2/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij was weer geweldig, en een dikke duim voor de bezorger! 2/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza zelf was niet echt geweldig. Als ik geen honger had, had ik m niet op gegeten. Kartonnen bodem met grotendeels aangebrande rand. Service was aan de andere kant geweldig! Goed snel en aardige bezorger. Pizza was zelfs nog goed warm/heet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eén van de drie pizza's was aan een kant nogal zwart, en de olie was eraf gelopen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Het is jammer dat het mailformulier op de site trouwens niet werkt (error in je captcha) 1/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Prijs moet niet nog hoger worden, maar was het vanavond zeker waard. 1/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij zijn altijd lovend, maar deze keer viel het wat tegen... We hadden 2 pizza’s met rucola, maar helaas geen blaadje kunnen ontdekken. Daarnaast heb ik een volle spaarkaart maar geen kortingscode ontvangen. 1/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt HEERLIJKE pizza’s! Dunne bodem, top tomatensaus en de ‘toppings’ van goede kwaliteit en vers! En ook nog een zeer vriendelijke en sympathieke bezorger! 1/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tip gekregen van vriendin. Pizza's van hoogwaardige kwaliteit, en bezorging helemaal in orde (pizza was nog lekker warm!) 1/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overzichtelijke site, lekkere pizza's en goede bezorging. 1/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was helaas al koud bij bezorgen. 1/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 1/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/25/2021
Thups 5 stars after 1081 reviews
Thups