Reviews


5 stars after 1666 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 9/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker gegeten 9/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wil je echt een lekkere Pizza? die bestel je bij thups en bovendien bezorgd op het afgesproken tijdstip. Top 9/23/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Randen van de bodem wat veel gerezen en op enkele plaatsen zwart. Vulling en smaak verder perfect. Prima op tijd 9/17/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hele goede pizza's van, moet ik er wel bijzeggen, de beste pizzeria die ik ken. De pizza's zelf waren alleen niet gesneden in pizzapunten waar ik het restaurant wel voor had geïnformeerd. Voor de rest heel erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar voor meerdere bestellingen. 9/12/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, op tijd bezorgd ! 9/10/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! 9/9/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde een uur, website geen info, extra bestelde ansjovis van 2,50 ontbrak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed warme, vlot bezorgde en lekkere pizza’s die wel erg zuinig belegd ( hele brede lege randen…) waren 9/3/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en de pikante olie is een echte aanrader! 9/2/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Top pizzas 👍 9/1/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza en doos waren erg nat (waarschijnlijk door de champignons) 8/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben 1 en 1/2 uur gewacht, ipv 45 min. 8/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en super lekker!! 8/23/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza is 5 euro duurder geworden, heeft meer kaas maar heeft het niet per se lekkerder gemaakt. Nu wat vetter. Beter terug naar hoe het was. Verder nog steeds een toptent! 8/23/2022
Hoi Roos, we zijn helaas door extreme prijsstijgingen hiertoe genoodzaakt. Inkoop is bijna voor elk ingrediënt gestegen met minimaal 60% maar meestal verdubbeld. Andere keuze was deze pizza te verwijderen van de kaart. We hebben wel een iets simpelere versie toegevoegd die wat goedkoper is. (zonder parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola)
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat veel te weing mozzarella op, wat de pizza erg droog maakte en niet smaakvol 8/16/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizzadeeg was niet gaar 8/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede service! Grote bestelling van 40 pizza's voor een feest. Zoals afgesproken werden de pizza's in delen geleverd. Alle pizza's van zeer goede kwaliteit en bezorging precies op tijd. Absolute aanrader! 8/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er is gewoon echt geen betere dan Thups. :)) 8/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s!!!! De lekkerste in Alkmaar! 8/9/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te veel olijven, ook in de sla 8/8/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd 8/8/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza en service zijn erg goed, helemaal niks op aan te merken. De website is wat verouderd en kan een update gebruiken. 8/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SUPER!!!!! 8/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De randen waren helemaal crispy en hard dit keer. Evengoed nog steeds lekker hoor maar normaal kan je de randen ook eten, nu niet 8/4/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelde een pizza Puccini zonder kappertjes maar kreeg toch kappertjes op de pizza.. 8/3/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik vind de pizza's hier heerlijk, maar hier zat wel heeel weinig beleg op. dat vond ik wel erg teleurstellend. ..jammer! 8/3/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Droge korst en de toppings waren onvoldoende. De extra betaalde bestelde toppings waren niet terug te vinden 8/2/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Droge korst en de toppings waren onvoldoende. De extra betaalde bestelde toppings waren niet terug te vinden 8/2/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Afgehaald, moest 20min wachten 8/2/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Teleurstelling deze keer, bij bereiding niet de moeite genomen om ingrediënten te verdelen over de bodem, klont salami, klont ansjovis, klont champignons en klont artisjok, pizza dichtvouwen ( wel netjes) en klaar. Hierdoor eigenlijk niet te eten , jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza"s 7/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
er zaten geen pijnboompitten op de pasta en ik had daar ook nog extra voor betaald! graag volgende keer korting in verband met deze nalatigheid. Ik bestel regelmatig en ben dit niet gewend van jullie. Verder was het weer erg lekker! groet, Annemarie Wilhelminalaan 7 7/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4 verschillende pizza's. Op de meegebakken basilicum, deze blaadjes waren zwart ipv groen, na prima!! 7/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was heel karig belegd. Bezorging was snel maar vervolgens waren er problemen met de pinautomaat waardoor dat 5 minuten heeft geduurd (en mijn pizza ondertussen koud werd) 7/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer een verrukkelijke pizza en goede bezorging, perfect! 7/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste en de lekkerste!!! 7/28/2022
Thups 5 stars after 1666 reviews
Thups