Reviews


5 stars after 2401 reviews
Thups Laat 125 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verkeerde pizza en kwaliteit/prijs erg slecht. 7/16/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ghiotto-pizza smaakte fantastisch en was razendsnel bezorgd. Hij was nog goed warm en de korst was nog lekker krokant. Aardige bezorger ook, kortom: perfect! 7/16/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Beetje aan de prijs maar Pizza was heerlijk zoals eerder, hier ligt het ook echt niet aan maar wanneer ik aangeef om 17:30 mijn bestelling te komen ophalen vind ik het ronduit jammer om nog 15 minuten te moeten wachten voordat ik mijn pizza’s krijg. Nu kreeg ik te horen dat de pizza’s pas de oven ingaan op t moment dat de klant binnen komt zodat jullie warme pizza’s meegeven maar dat is toch echt de verantwoordelijkheid van de klant. Wanneer ik aangeef om 17:30 te komen dan kan ik warme pizza verwachten. Kom ik door mijn eigen laksheid pas om 17:40 binnen stappen dan is het ook mijn eigen schuld als mijn pizza’s al koud zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel vervelend. Volgende week ging het fout met het drinken, daar nooit reactie op gehad. Nu miste er voor de 2e keer een drankje en was de pizza 1. Verkeerd gemaakt, en 2, alle pancetta lag links op de pizza. Ik vind de pizza zo lekker dat ik het blijf proberen, maar nu ben ik het wel zat, dit was de laatste keer. Helaas. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb 21€ betaald voor een bak spaghetti. De kippendijen waren niet te bekennen. Belachelijk dat jullie zoveel geld durven te vragen voor een half gerecht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en optijd bezorgd! 7/9/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag heb ik een pizza en 2 drankjes besteld, zoals ik vaker doe bij thups De pizza, 10/10, elke keer. Die is geweldig. De dingen daarom heen gaan helaas elke keer een klein beetje mis. Deze keer kwam de bezorger boven in het gebouw met alleen een pizza. De drankjes was hij. Vergeten. Na 5 minuten was hij terug, met de verkeerde drankjes. Ik bel thups, daar wordt me verteld dat ik verkeerd besteld heb. Dan dubbel check ik dat maar is niet zo. Ik heb de 7 up drank besteld, niet Rosso. "we komen wel nieuwe brengen." dat heeft 1 uur geduurt De pizza was toen allang op natuurlijk Ik vind het wel jammer dat er altijd een probleem ontstaat, en vooral dat als ik dan bel het altijd moeilijk opgelost wordt. De ene keer moet de verkeerde pizza weer mee terug, dan heb ik stokbrood zonder kruidenboter, de andere keer heb ik zogenaamd fout besteld. Ik blijf bij thups bestellen want de pizza is echt heerlijk, en foutjes kunnen gebeuren, natuurlijk. Maar 80% van mijn bestellingen eindigen met een "jammer dat". Uiteindelijk 1 uur na bezorging van de pizza de juiste drankjes gehad. 7/8/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza waren heerlijk. Maar om voor 3 cherry tomaatjes €3 extra te vragen vind ik schandalig. 7/6/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was 35 minuten te laat. Portie was klein, smaak was prima. 7/5/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim op tijd bezorgd! Vriendelijke bezorger. Heerlijke, warme pizza 7/4/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Super op tijd Super makkelijk besteld. Voortaan bestellen bij Thups This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon prima! 6/27/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bewust dag ervoor al besteld voor afhalen om 17:45 ivm voetbal, uiteindelijk pas om 18:10 klaar. Besloten om dan maar een drankje te doen om de tijd te vullen. Vervolgens is het ook niet gesneden terwijl dit vooraf is aangegeven in de bestelling. Kon ook geen excuses of sorry vanaf. Eten verder wel goed, maar wij plaatsen regelmatig grote bestellingen met 10+ pizza’s, vorige keer ook al langer moeten wachten dan de gekozen tijd en die zelf meerdere dagen vooraf besteld. Even wachten vind ik niet erg, maar bijna een half uur is wel veel. Jammer want het eten is kwalitatief wel goed. 6/25/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg goed! 6/25/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had twee pizza’s extra bij besteld wat heel netjes nog kon, alleen heeft diegene een verkeerde pizza bezorgd (had duidelijk twee keer aan telefoon Verde en Botticelli gezegd) desondanks waren de smaken wel erg goed. 6/22/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was goed heet en smaakvol. De tiramisu was heerlijk! 6/21/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s zijn echt super lekker en vergeet de geitenkaas salade niet. Heeeerlijk 6/21/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste pizza’s van Alkmaar 6/17/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Melding bij bekijken status bestelling klopt niet. Verder helemaal top. Jullie zijn goed bezig! 6/13/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vers en lekker! 6/12/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super heerlijke pizza en de salade was ook top. Tot gauw!! 6/11/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sinds 5 jaar wonen we in Alkmaar en eten we af en toe pizza's van Thup's, altijd goed en lekker. Behalve de laatste keer. We hadden drie pizza's, eentje was goed warm, de andere twee waren bijna koud. Die twee hadden ook een taaie korst (en die was bijna niet bruin: te kort gebakken en te lang onder de warmhoudlamp?). Op de ene ontbraken de bestelde pijnboompitten, op de andere lagen paprikastukken, oranje en grof gesneden (en enkele stukken zoals we gewend waren: rood en fijn gesneden reepjes), bovendien waren de 'geroosterde' artisjokken duidelijk niet geroosterd. Foto op aanvraag beschikbaar. 6/11/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was weer heerlijk, de pasta bolognese vonden wij wat saai en niet het geld waard helaas. 6/10/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De leukste bezorger 😄 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden meer dan een uur van tevoren besteld, en toen we er op de afgesproken tijd waren om de pizza's af te halen moesten we alsnog 10 minuten wachten. Verder waren de pizza's wel prima, maar niet zo lekker als de vorige keer toen we er waren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de allerlekkerste pizza moet je bij Thups zijn, wij bestellen er regelmatig. Zeker een aanrader......TOP 6/6/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 6/5/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer een top pizza 6/3/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging vond een uur na het gekozen tijdslot plaats. Pizza's waren daardoor lauw. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 2 uur gewacht. Pizza was erg lang onderweg. Kwam lauw aan en niet meer knapperig. Ben beter van jullie gewend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/27/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren weer overheerlijk. Knapperige bodem met verse producten. Als je van pittig houdt is de lucciola een echte aanrader! De pizza's werden ook op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was 1/3 kleinere dan verpakking zelf!!! In opmerking heb ik duidelijk gevraagd…doorgebakken pizza aub. Was het ook niet . Heb video gemaakt voor eigenaar… Well echt Jammer… was tot nu toe the beste in Alkmaar voor Mij . Niet meer na tweede kans . 5/25/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
🥳👍😎 5/23/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza, top afgeleverd in het park. alleen het aantal aanpassen op de site was wat lastig op de mobiel, maar we zijn eruit gekomen ;) 5/21/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza een half uur te laat, prijs/ kwaliteit niet in verhouding. 5/20/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Half uurtje later (waarschijnlijk erg druk) maar prima warme pizza’s weer van Thups 5/20/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was heel netjes, pizza was alleen 20 minuten later dan aangegeven. En dat was niet de eerste keer 5/18/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEERLIJK!!!!! 5/17/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het valt op dat de kinder pizza's kleiner worden. Het beleg van de pizza's is kariger geworden. Wel nog steeds de lekkerste. 5/16/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 5/15/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst sinds tijden weer heerlijk zitten smullen van originele pizza's. Na de tip dat dankzij de lange fermentatie van het deeg ook mensen met een gevoeligheid voor gluten de pizza's vaak goed verdragen, durfden we het aan. Nog maar net gegeten maar tot nu toe, voelt het goed! 5/10/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2024
Thups 5 stars after 2401 reviews
Thups