Reviews


5 stars after 1298 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot gebracht & heerlijk gegeten! 12/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's zijn echt lekker. Ze waren alleen niet echt lekker warm meer... 12/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom de beste pizza's van Nederland, keep up the good work! 12/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super! echt geweldig goede pizza's fantastische bodem 12/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer💥 12/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was goed op tijd, goed warm en gewoon weer erg goed! 11/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk pizza’s met een snelle levering en nog steeds onze favoriet!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik wil graag 10 sterren geven, maar die optie is er helaas niet 🥴🙏🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppizza’s, absolute aanrader! 11/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was het wachten waard. Heerlijke pizza's met knapperige bodem. 11/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizzas en precies op tijd! 11/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza (Dante) en opvallend aardige bezorger. Zo wil je het. 11/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Perfecte pizza’s !! 11/22/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was top en bezorgservice netjes, maar bijna 2 uur wachten was niet ok 11/22/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt weer heerlijke pizza's en heel attend t belletje dat de pizza's iets later kwamen dan opgegeven. En zelfs dat iets later was maar 10 minuten! Helemaal prima dus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer smakelijke pizza’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de bezorger mijn dessert was vergeten. En een mailtje over de punten die ik zou krijgen nog steeds geen antwoord na een week. Niet echt goede service.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Hoi Natascha, ik heb geen mailtje van je gezien. Wat is er misgegaan met de punten?
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mijn pizza met geitenkaas en vijgen was echt de meest smaakloze pizza ever. Ik hoorde altijd goede berichten over Thup's vandaar besteld. Maar voor ons 1x nooit meer, helaas. 11/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit zo als altijd, bijft favoriet en een absolute aanrader 11/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet alle ingrediënten zaten op een bestelde pizza. Gebeld en korting beloofd voor de volgende keer. Magertjes. Beter is de volgende pizza gratis door fout. 2 ingrediënten minder erop 11/19/2021
Beste Bart, Hartelijk dank voor je reactie. Ik had je reeds een mail gestuurd met een code voor een gratis pizza. Heb je deze ontvangen?
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's zijn zeer goed en worden zeer warm gebracht Door vriendelijke bezorgers. Minpunt dat er €2,50 bezorgkosten wordt gerekend wat niet op de website staat aangezien de pizza's toch wat duurder zijn. 11/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! Zonder uitzondering 11/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde lang, uiteindelijk laatste moment een pizza bij besteld ( omdat de eerste 3 nog niet in de oven zaten) en deze kregen we van het huis. Thanks voor de goeie oplossing! 11/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een week verder, weer heerlijke pizza en Tiramisu! 11/15/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blijft een onovertroffen bodem, zalig belegd en super warm bezorgd, een aanrader voor iedere speciale gelegenheid! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en op tijd bezorgd, zelfs op zaterdagavond binnen 3 kwartier binnen. 11/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed, vooral super vers 11/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, hele lekkere pizza 👍 11/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer hier Pizza's en Tiramisu besteld. Wat een genot! Wat een heerlijk rijkelijk belegde pizza's met fantastische bodem! Dit is een blijvertje! 11/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza’s 11/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd warm, snel en heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Randen waren verbrand This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duurde alleen wat langer dan dat er stond maar voor de rest was het top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan een uur wachten is echt té lang als de verwachting max 45 min is 11/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 11/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iemand was op beide pizzas uitgeschoten met de hete olie. Wij kunnen echt wel pittig hebben, maar zaten beiden te zweten op de bank. Echt veel te heet om op te eten dus we hebben bij de AH nog een diepvriespizza gehaald. 11/2/2021
Beste Herman, dat is vervelend. Excuses dat het te pittig was. Dit komt overigens door de rode peper. Pikante olie doen wij nooit direct op de pizza, alleen in een bakje apart als dit besteld wordt. Jullie hadden dit echter niet besteld zo te zien. Bel een volgende keer even naar ons, want dan komen we met alle liefde nieuwe pizza's brengen met wat minder peper ;) Een volgens keer kunnen jullie code: Herman gebruiken en dan krijgen jullie 50% korting op je bestelling.
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer; 1 klein zakje rucola terwijl er 3 pizza's met 3 rucola in de bestelling zaten. Ook jammer dat er nog steeds geen ananas als extra ingrediënt te kiezen is, dat is voor onze kinderen een must en moeten we nu altijd zelf apart in huis halen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie bezorging en lekker eten, verse ingredienten en fijn dat de rucola apart komt 10/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was weer fantastisch! Beste pizza uit alkmaar, hands down. Zelfgemaakte Tiramisu ook fantastisch! 10/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen erg graag bij jullie en waren gisteren dan ook blij dat we ondanks de drukte toch nog konden bestellen en de pizza's er ook best snel waren. Het enige jammere was dat er geen rucola zat op de pizza Da Vinci en dat het er ook niet los bij is gegeven. Van een pizza van 16 euro wordt er wel verwacht dat de pizza compleet is. Verder waren de pizza's wel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Thups 5 stars after 1687 reviews
Thups