Reviews


5 stars after 1196 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlotte snelle bezorging 9/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer genoten! 9/15/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
18.21uur besteld en 20.10 uur ontvangen is echt onacceptabel. Vooral als ik van te voren bel om te vragen hoe lang het écht gaat duren (op de website staat binnen een uur) omdat het de vorige keer 1 uur en 20 minuten heeft geduurd. Dan wordt mij eerlijk verteld dat het max een uur en 15 min gaat duren. Nu bijna 2 uur gewacht met 3 kids van 2, 8 en 10. Kan echt niet. Voor mij een reden om hier dan niet meer te bestellen. Jammer want jullie pizza's zijn wel van goede kwaliteit. 9/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd was ruim 75 minuten, wat ik erg lang vind. Website tracking gaf aan ‘bezorgd’ maar de pizza’s waren nog niet bezorgd, erg verwarrend. Na een belletje wordt me - zonder excuses - gemeld “nee, dat klopt niet”. Pizza’s waren wel goed. 9/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eigenlijk altijd goed echter heb ik weer(voor de derde keer) geen pesto op mijn kinderpizza gekregen terwijl ik het wel had besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel en de pizza was heerlijk en nog super heet toen hij aankwam! 9/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 9/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg zout 9/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel bij Thups al jaren en nog steeds de beste pizza’s! Altijd snel en de pizza’s en pasta’s zijn ook goed warm!! 9/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was dit keer helaas praktisch koud toen hij aankwam en beleg ook ver van de rand in vergelijking met vorige keren. Dat wat er op zat was heerlijk maar we hebben de pizza wel zelf eerst weer opgewarmd. 9/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De meest verfijnde pizza’s komen van Thups! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo goed als altijd!! Heerlijk ☺️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, kokend heet, lekkere smaken. Goede salade. Dope! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Persoons gegevens onthoud het systeem niet, ondanks een account 9/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Redelijk prijzig maar wel echt onwijs lekker 9/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De truffelsalami is echt hemels 👌🏼 9/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza met goede ingrediënten. 9/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles warm en exact op tijd. Houden zo! 8/31/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en slimme volg mijn bestelling functie. 8/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza zo als het hoort. Heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Really quick for a Sunday evening! Pizza was the usual quality. Too bad the Tiramisu was taken off the delivery menu!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke verse en warme pizza’s en we bestellen ze dan ook regelmatig. Alleen vandaag was het wat minder we vonden de bodem taai, alsof hij weer opgewarmd is, niet wat we gewend zijn van Thups. 8/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, op tijd, warm en ook specifieke wensen (geen kaas) goed doorgekomen 🙃 8/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke pizza’s met verse ingrediënten en prima op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 8/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wordt een beetje eentonig, kwaliteit, bezorging weer top 8/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere pizza’s en vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar! 8/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren helaas al redelijk koud. Verder alles super! 8/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best pizza in Noord Holland. Quick, friendly and efficient service! 8/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en top bezorging 8/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was meer deeg dan toppings en niet gesneden… verder opzich wel lekker 8/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere Pizza maar dit keer wel eentje met erg zwarte rand 8/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service 8/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijkkkk:)) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 8/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Afhaal was prima, moest even kort wachten maar dat was helemaal goed. Er werd fijn rekening gehouden met mijn wens om de pizza aan te passen naar een vega variant. De pizza's zelf waren helaas niet fantastisch. En ik snap niet zo goed waarom op de website geen reguliere productnamen worden aangehouden. Dat maakt het best wel even zoeken om je favoriete pizza uit te zoeken. Verder was het prima, maar niet super. Wel vriendelijk geholpen. 8/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza's goed bereid, mooie luchtige rand. Warm en op ntijd bezorgd 8/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Italiaanse eten om te bestellen in Alkmaar. Vooral de verstopte gorgonzola onder de bresola ;) 8/2/2021
;-) als het maar gesmaakt heeft
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's!! Echt de moeite waard! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Thups 5 stars after 1560 reviews
Thups