Reviews


5 stars after 487 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super dat we een pizza-roller erbij kregen, nadat ik had gevraagd of de pizza’s eventueel gesneden konden worden. Heel leuk!! 8/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig bodem + korst. 10/10. Niks op aan te merken. 8/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s zijn heerlijk, maar vanavond ontbrak bij 1 van de pizza’s de helft van de ingrediënten. Contact opgenomen, de pizza kon evt opgehaald en omgeruild worden, vonden we niet nodig. Wel hoorde ik een beetje gelach op de achtergrond, dus voel je je niet echt serieus genomen. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza's. Top service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij een van de drie pizza’s was de korst voor de helft zwartverbrand. 8/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het beleg van de pizza was deze keer érg karig. Niet van jullie gewend. Als t druk is, maal dan de wachttijd langer ipv de pizza slechter.. de smaak was verder prima. Ik had ook met extra knoflook besteld, maar dit zat er helaas ook niet op. Ik hoop dat jullie dit Ook echt lezen en dit bij mijn volgende bestelling goed kunnen maken. Jullie zijn namelijk niet goedkoop, maar dat heb ik er graag voor over, mits de kwaliteit goed blijft. Groetjes Nicoline en Trix 8/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza’s helaas de peterselie olie vergeten 8/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 8/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en goede tiramisu! 8/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service en bezorging is prima! Pizza's zijn heerlijk en de lekkerste van Alkmaar. Er zat geen truffelolie bij de pizza. 8/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon een top pizza/bezorging 7/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wow wat een heerlijke pizza's!! Lekker vlot bezorgd en echt heel erg lekker. Wij gaan vaak naar Italië dus zijn een beetje verwend maar deze pizza was een van de beste die ik ooit heb gegeten. Truffelolie en parmaham, hmmm! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en zeer smakelijk. Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's met prima kwaliteit producten belegd en héérlijk earm bezorgd. Tio service. 7/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pizza's zijn elke keer weer van goede kwaliteit en worden snel geleverd 7/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Calzone was echt niet lekker. Niet genoeg gekookt en ik miste ook zout in. De paarmezaan/parma ham pizza had te veel zout in. (en was niet de parma ham). ( 2 keer zout?) 7/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering, waarbij de pizza's nog zo warm waren alsof ze net uit de oven kwamen. Alleen jammer dat de antipasti niet in het op facebook geadverteerde zelfgemaakt schaaltje van pizzadeeg werd geleverd. Verder goede autenthieke smaak. 7/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de enige pizza die ik lust, waanzinnig lekker 7/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De prijs is wat hoger, maar daar krijg je dan ook wel kwaliteit voor 7/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza en supersnel gebracht! 7/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak was zoals we gewend zijn maar de hoeveelheid “ beleg” was duidelijk minder 7/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pijnboompitjes vergeten op geitenkaaspizza. Vier soorten kaas pizza erg weinig gorgonzola. 7/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige pizza, snel bezorgd. 7/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 7/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed pizza. Alleen wel heel jammer dat ik voor extra topping mogelijkheden gekozen had (en betaald) en dat dit er niet opzat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De korst van de pizza was een beetje taai en ik vond de salami een beetje smakeloos. De vorige keer dat ik hier had besteld was het veel lekkerder. 7/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Thups 5 stars after 637 reviews
Thups