Reviews


5 stars after 1577 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden de bodem van de pizza veel te slap, want die moet echt crocant zijn! 5/2/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was goed, teramisu alleen niet.. koek was nog helemaal hard This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel een hele ruime buiten rand. Ruim 6cm niet belegd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, heerlijke pizza’s en ze zijn nog goed warm! Volgende keer weer bij thups! 👍🏽 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
betere vind je niet :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste bodem en heerlijk belegd. Alleen extra olijven ipv de bestelde ansjovis. 4/23/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat de pizza's niet in stukken waren gesneden, maar misschien had ik dat zelf ergens aan moeten vinken? 4/21/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en super snel bezorgd! 4/20/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle service en heerlijke pizza 4/20/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere pizza’s en een snelle bezorging vanavond! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza's! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere pizza, de beste van Alkmaar! 4/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd superlekkere pizza’s, goed heet bezorgd door hele aardige bezorger. 4/12/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom FANTASTISCH 😍 4/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen de Tiramisu was erg slap. Bij de warme pizza's gezeten? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 4/2/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd geleverd. Aardige/vriendelijke bezorger. Pizza’s goed heet bij levering. Gewoon zoals we gewend zijn van thups. 4/2/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren super, tiramisu was ook prima maar er zat echt amper amaretto op de lange vingers dus dat was wel jammer 4/2/2022
Hoi Tjitske, wij gebruiken marsala volgens traditioneel recept en geen amaretto dus dat kan kloppen ;)
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd 4/2/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goede pizza's 4/2/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza’s! 4/1/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s zijn van goede kwaliteit. Maar de prijs is ook best stevig! 4/1/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij waren niet heel enthousiast over de pizza’s. De smaak was wel oké, maar de ingrediënten waren niet heel erg verdeeld over de pizza’s, als of het er snel opgegooid was. 3/31/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben met de hele ploeg op het werk gegeten en iedereen was erg enthousiast! Super pizza's 3/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere, verse pizza, dunne bodem, mist wat kruiden/is wat flauw. En ongepast als de bezorger na het geld geven zegt ‘is het goed zo’ en daarmee vraagt naar z’n fooi 3/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heel erg van van jullie maar een pizza met ingesmolten kaas leveren is best wel droevig. Hopelijk volgende keer weer beter 3/28/2022
Beste Berend, bedankt voor je reactie. Kan je verduidelijken wat je bedoelt met ingesmolten kaas? Wij gebruiken uitsluitend verse kazen die smelten door de hitte in de oven.
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt de lekkerste pizza van de stad! 3/25/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb weer gesmuld! 3/21/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was gewoon weer super en stipt binnen afgesproken tijd binnen! Zeer goed! 3/19/2022
Thups 5 stars after 1577 reviews
Thups