Reviews


5 stars after 926 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak prima, echter karig belegd met de Italiaanse pikante worst! 3/22/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
+ Zoals gewoonlijk erg lekkere pizza. + Goed warm bezorgd. - Bijna 1,5 uur gewacht. - Nog steeds geen ananas als extra topping. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 3/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always great quality and great service. Never another pizza for us. 3/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je ziet mij in de toekomst weer terug, lekkere klassieke italiaanse pizza 3/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was great and the service too. However, just one of the people working there, was using a mask. In a very small space and working with food, whether you agree with the measures or not, 4 people were around the food with no mask and one with it. We loved the food, but sadly we might hold on to ordering in the future. 3/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn pizza was heerlijk! 3/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, lekker warm bezorgd.... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top pizza en bezorging! Konden alleen niet via Ideal betalen op de webiste. Je kan wel pinnen bij de bezorger. 3/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s 3/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2 pizza's waren heerlijk. Bij die van mij is een potje zout over gegooid. Heb nog nooit zo'n zoute hap gegeten! Hierdoor was hij niet lekker! Er zaten ook geen zoute ingrediënten op.... Ik ben dit ook niet gewend bij jullie. Dit is gewoon balen. Website is makkelijk om vanaf te bestellen en de pizza was snel geleverd en was goed warm! 3/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse en rijk belegde pizza's! 3/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en door weer en wind op tijd bezorgd. 3/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👌💁🥰 3/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten, beetje jammer dat je de bezorger geen fooi kan geven met de ideal betaling 3/8/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. Bezorging aan de late kant. De pizza prijzen zijn wel fors €€€ Minimum bezorgbedrag á €32,50 is hoog. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s weer! Helaas misten we op een van de twee pizza’s wel de rucola die erbij had moeten zitten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en goede service! 3/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! 3/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was heerlijk, lekker krokant en dun. De salade was ook prima, maar die vond ik wat aan de dure kant 3/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte pizza Razendsnel bezorgd 3/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling werd binnen een halfuur bezorgd op onze hotelkamer, top service. Brood met kruidenboter was top en de pizza’s waren echt geweldig en nog goed warm. Groot portie tiramisu na wat ook echt fantastisch was. 3/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk👌 3/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 3/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd op tijd en houtoven heerlijk! Echt pizza's voor de fijnproevers! 3/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's zijn zooo lekker. 3/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde1,5 uur. Na bellen werd een verkeerde bestelling afgeleverd. Al met al een teleurstellende eerste kennismaking. 3/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren wat lauw van temperatuur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en precies op tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk...zoals altijd! 2/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza 2/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt niet normaal lekkere pizza’s. De beste die je ooit hebt gehad. En je wil er meer... probeer trouwens ook de tiramisu en je wil nooit meer een andere. En de pasta pesto in combi met de mozzarella salade is echt goddelijk ook. Je wil nooit meer iets anders. To die for 🕺🏻Ik wil aandelen in die tent 2/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s (als altijd) en fijne bezorgservice. Dank! 2/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb het al even geprobeerd via het contactformulier, maar dat werkte niet. Kan ik alsnog fooi geven? Ging even mis in de communicatie aan de deur😇 Kreeg zeer positieve berichten over de kruidenboter👍🏻 2/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een briljant lekkere pizza’s waren dat👌🙌 2/25/2021
Thups 5 stars after 1233 reviews
Thups