Reviews


5 stars after 2375 reviews
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 4/4/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, alleen dat de bezorger 5 a 6 keer aanbelde in een keer vindt ik heel bijdehand en irritant! 3/30/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 3/28/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/28/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren helaas bij de randen zwart geblakert en dat is erg jammer want de smaak door de hele pizza's smaakten dan verbrand, qua smaakbeleving zit het dan overal, volgende keer vast beter! Bijgeleverde drank was wel goed. 3/25/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De portie van de salade was een stuk minder dan vorige keren. 3/25/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza's zoals altijd, we hadden alleen het gevoel dat de pizza's kleiner waren dan we gewend zijn (stuk kleiner dan de doos, pasten tot nu toe altijd precies) en ook het aantal ansjovisjes op de pizza liet wat te wensen over. 3/25/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas 45 minuten later bezorgd dan gevraagd 3/25/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lange bezorging, wel gebeld voor excuus en aanbod toetje als tegemoetkoming. Geen toetje gekregen. Lauwe pizza’s!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
#lekkerman This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza in Alkmaar! Goede service en super gezellige leuke uitstraling in de vestiging. 3/23/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vaker bij Thups besteld. Altijd erg lekker alleen vandaag was de pizza een half uur later dan aangegeven. In totaal hebben we 1,5 uur gewacht op moment van bestellen tot moment van levering. 3/23/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan vijf kwartier wachttijd is te lang. 3/23/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, prima bezorging👍🏻 3/23/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twee pizza's besteld, bezorging was zeer ruim voor de afgesproken tijd, prima in orde. Echter één Pizza was niet echt warm, dat was jammer. Smaak is goed. 3/22/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste toetje van Alkmaar ❤️ Ik had nog iets in de opmerking gezet en het werd er gewoon gratis bijgevoegd, dank jullie wel! 3/20/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I ordered 2 pizzas 2 hours in advance, showed up on time, waited half an hour and then got 2 pizzas of which one was the wrong one. It is the second time I order in advance, and that Thups start making them when I am supposed to be picking them up. The pizza's themselves are great quality, but I cannot recommend a place where I need to wait 30 minutes for something I ordered hours in advance. I was not offered any compensation either. 3/18/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s zijn heerlijk, maar wel vervelend dat er op de website wordt aangegeven binnen 50 min bezorgt en dat dat niet zo is. Ik heb 30 min gewacht voordat ik contact opnam. Pizza’s moesten nog worden gemaakt en het was erg druk. De tijden op de website moeten echt beter aangegeven worden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veggie sorellina was erg droog en smakeloos. De Satriale was lekker. 3/16/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
aan de bezorger lag het zeker niet maar dit is de 3e keer dat ik 1,5 uur op mn pizza heb moeten wachten, communiceer dit naar je klant dan kan die daar rekening mee houden. ik had maar een uur pauze en daardoor nu geen eten. 3/16/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke 🍕 maar de bezorging was 3 kwartier later dan afgesproken. Kan gebeuren wel een keer, maar toch. Pizza’s waren daardoor ook wat minder lekker want al langer klaar, maar nog steeds heerlijk. 3/16/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/16/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en snel bezorgd top 👌 3/15/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
best pizza in alkmaar 3/12/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste pizza's voor wie van de echte Italiaanse pizza's houdt! 3/11/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker man This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas kwam de pizza koud aan ondanks dat wel lekkere pizza maar nu zelf in de over moeten schuiven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Still the best pizza by far in Alkmaar! 3/9/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker! Het beste pizza in Alkmaar. 3/8/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging ruim een uur, snap ik op een vrijdag avond. Stond max binnen 55 min dus dat zou ik aanpassen op de site. Kwaliteit vh eten lijkt wel steeds wat achteruit te gaan. Minder belegd, weinig mozarella. Snap dat alles in deze tijd duur is, maar voorheen was het echt een heel stuk beter! Hoop dat dit ooit weer zi wordt. 3/8/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Verse pizza's en dus perfect alleen smaakte het wijntje spumante wat oud maar dat kan, het blijft een natuurproduct 3/6/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op 1 pizza was extra olijven aangevinkt, maar die ontbraken en de andere pizza was minimaal belegd. Smaak verder wel goed en niet vet. 3/1/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakelijke pizza's, snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat m’n opmerking niet was gelezen er is wel een keuze items toevoegen maar niet weg laten of opmerking bij specifieke pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede pizza's! alleen staat de hoeveelheid peper niet in verhouding qua prijs wat je op je pizza krijgt wat betreft de hoeveelheid 2/21/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde lang en de pesto (3 euro extra) zat niet op de pizza. 2/17/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte pizza’s 👍🏻 2/16/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere pizza, verfijnd van smaak. En hij was heet bij bezorging! Heerlijk. 2/15/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's zijn top, moest er wel even op wachten. Dat is het waard. Maar... Katten in je restaurant. Dat is vies. Zeker als je allergisch bent hiervoor. 2/15/2024
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2024
Thups 5 stars after 2375 reviews
Thups