Reviews


5 stars after 1380 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 12/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beste italiaanse pizza's van alkmaar en omgeving. Duurt soms wel wat lang, maar is het wachten waard. 12/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en stipt op tijd! 12/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren heerlijk!!! 12/15/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verschrikkelijk lekkere pizza's! Echt heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had één pizza Margerita besteld met olijven en gorgonzola er op maar die zijn jullie er vergeten op te doen. Voor de rest was het super! Goed weekend! 12/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel snel bezorgd. Heerlijke pizza’s. 12/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren weer erg lekker 12/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta champignon was lekker maar wel wat weinig. Het broodje met kruidenboter was lekker warm maar te duur. Je krijgt een potje kruidenboter van minder dan 2 cm. hoog en 2 cm. in doorsnee en nog hard.Het broodje was ook niet echt speciaal 4 euro is dan teveel. De pizza’s die ik normaal bestel zijn wel echt super, zeker 5 sterren waard. Broodje kruidenboter wilde ik proberen. Zal ik niet meer bestellen 12/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan een kwartier na de uiterste toegezegde tijd bezorgd. Merkwaardig dat betaling met iDeal 25 ct kost. Bezorgkosten zijn ook niet gewoon bij maaltijdbezorging boven een bedrag van € 15. 12/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren lekker, maar het verzoek om de rode pepers weg te laten werd helaas niet gehonoreerd. 12/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4 verschillende pizza's, op een zondag avond, aan de andere kant van Alkmaar, perfect op tijd aan de deur en goed warm en met z'n allen zeer tevreden want alle 4 heerlijk! Perfect! 12/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Liever de ingrediënten verdeeld over de pizza ipv gescheiden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na een klacht over de bezorging die tot 2x aan toe heel lang duurde, had ik een kortingcode gekregen. Vanavond na een lange tijd hier weer besteld en pizza's na 40 minuten bezorgd. Top! Pizza's ook zeer smakelijk. 12/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot gebracht & heerlijk gegeten! 12/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's zijn echt lekker. Ze waren alleen niet echt lekker warm meer... 12/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom de beste pizza's van Nederland, keep up the good work! 12/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super! echt geweldig goede pizza's fantastische bodem 12/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer💥 12/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was goed op tijd, goed warm en gewoon weer erg goed! 11/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk pizza’s met een snelle levering en nog steeds onze favoriet!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik wil graag 10 sterren geven, maar die optie is er helaas niet 🥴🙏🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppizza’s, absolute aanrader! 11/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was het wachten waard. Heerlijke pizza's met knapperige bodem. 11/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizzas en precies op tijd! 11/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza (Dante) en opvallend aardige bezorger. Zo wil je het. 11/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Perfecte pizza’s !! 11/22/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was top en bezorgservice netjes, maar bijna 2 uur wachten was niet ok 11/22/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt weer heerlijke pizza's en heel attend t belletje dat de pizza's iets later kwamen dan opgegeven. En zelfs dat iets later was maar 10 minuten! Helemaal prima dus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer smakelijke pizza’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de bezorger mijn dessert was vergeten. En een mailtje over de punten die ik zou krijgen nog steeds geen antwoord na een week. Niet echt goede service.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Hoi Natascha, ik heb geen mailtje van je gezien. Wat is er misgegaan met de punten?
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mijn pizza met geitenkaas en vijgen was echt de meest smaakloze pizza ever. Ik hoorde altijd goede berichten over Thup's vandaar besteld. Maar voor ons 1x nooit meer, helaas. 11/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit zo als altijd, bijft favoriet en een absolute aanrader 11/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet alle ingrediënten zaten op een bestelde pizza. Gebeld en korting beloofd voor de volgende keer. Magertjes. Beter is de volgende pizza gratis door fout. 2 ingrediënten minder erop 11/19/2021
Beste Bart, Hartelijk dank voor je reactie. Ik had je reeds een mail gestuurd met een code voor een gratis pizza. Heb je deze ontvangen?
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's zijn zeer goed en worden zeer warm gebracht Door vriendelijke bezorgers. Minpunt dat er €2,50 bezorgkosten wordt gerekend wat niet op de website staat aangezien de pizza's toch wat duurder zijn. 11/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! Zonder uitzondering 11/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde lang, uiteindelijk laatste moment een pizza bij besteld ( omdat de eerste 3 nog niet in de oven zaten) en deze kregen we van het huis. Thanks voor de goeie oplossing! 11/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een week verder, weer heerlijke pizza en Tiramisu! 11/15/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blijft een onovertroffen bodem, zalig belegd en super warm bezorgd, een aanrader voor iedere speciale gelegenheid! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en op tijd bezorgd, zelfs op zaterdagavond binnen 3 kwartier binnen. 11/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Thups 5 stars after 1789 reviews
Thups