Reviews


5 stars after 737 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, en netjes geleverd 12/17/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon klasse en lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed warm en zeer smakelijk. Vriendelijke bezorger 12/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, alsof ze net uit de oven kwamen. Heerlijk! 12/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! Alleen de truffel en balsamico waren beland op de verkeerde pizza. (Truffel op Michelangelo en balsamico op Giotto). 12/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste pizza!! 12/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor 1 persoon te duur door bezorgkosten en bank kosten. Daardoor bezorger geef fooi. Pizza was heerlijk. 12/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rand van 1 pizza was wat verbrand 12/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de gewenste tijd geleverd en prima kwaliteit 12/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet goedkoop , maar veel keuze en heerlijke smaak, dus zeker waard. 12/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Natte kleffe pizza waar je meer voor betaald dan gemiddeld. Extra paprika voor 1 euro waren een paar minuscule blokjes. Voor die prijs verwacht je toch wat meer dan de gemiddelde pizza tent. 12/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, heerlijke pizza’s. Maar deze keer zat er helaas een haar in m’n pizza. Nu ben ik nooit zo’n zeikerd, ik gooi dat stuk gewoon weg. Maar echt fris is het natuurlijk niet.. 12/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, gesmuld! ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, als altijd en stipt op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza! Jammer dat jullie niet in Stompetoren (gemeente Alkmaar) bezorgen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog altijd de lekkerste Pizza’s 🍕 smaakvol en crispy rand. snel bezorgd. 12/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goeie pizza jonguh 12/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen vaak bij jullie en vragen altijd de bizar geitenkaas zonder champignons te doen. Gaat altijd goed alleen deze keer helaas niet. Ach we halen het er af en eten de pizza heerlijk op! 11/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt superlekker! Goede kwaliteit pizza en vriendelijke service 11/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima website om te bestellen. Heerlijke pizza. Top 11/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thups is top! 11/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en mooi snel besteld. Genieten! 11/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was 15 min te vroeg (hoor je niet vaak) verder prima! 11/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helemaal top 11/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het enige wat voor ons mist is ananas als extra topping-optie :-) Zonder dat is voor de jongens de pizza niet af. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Met ophalen viel het me op dat er niet hygiënisch gewerkt werd. Bezorgers die net binnen kwamen, hun handen niet wasten en met hun blote hand direct aan al het eten zaten. Het eten was matig. Normaal eet ik pizza altijd genietend op, nu liet ik moeiteloos wat liggen. De bodem is wel lekker en dun/krokant. 11/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was later dan aangegeven en echt al 2,5 uur van tevoren besteld. Voor een pizza van 15,50 vond ik het karig en zonder liefde belegd. Erop gekwakt is een betere term. Prijs kwaliteit was zeker beneden peil. Ik bestel hier niet meer. 11/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging stipt op tijd. Pizza’s zijn heerlijk! 11/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer lekker (en net wat anders) & op tijd bezorgd! 11/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4 kazenpizza besteld. Zat maar 1 soort kaas op 11/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer ouderwets goed 👍 11/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Hele aardige bezorger, heet en super lekkere pizza’s 11/17/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij willen nooit meer andere pizza eten!! 11/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2020
Thups 5 stars after 981 reviews
Thups