Reviews


5 stars after 487 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerijk, alleen waren ze niet gesneden, hadden we wel gevraagd. 7/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The very best of all !!! 7/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was erg zacht, geen knapperige rand en slap. Alsof de pizza er gewoon nog langer in had gemoeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorger maar helaas laat en de extra bestelling van rucola ging weer mis. Dat is de 3 keer. Via online bestelling wil dit niet echt lukken. Pizza’s blijven lekker 6/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
45’ wachten op bezorging volgend site werd helaas 1,5u, da’s lang ! Pizza’s zijn heerlijk! 6/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superb idea to mark the veggie Donatello with a slice of eggplant and the salami version with a slice of salami to keep them apart. 6/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij genieten altijd wel van jullie pizza's. Maar het valt de laatste tijd op dat ze erg nat zijn. Vanavond was wel het toppunt. Het leek net alsof over de helft van mijn Verdi pizza een glas water heen was gegooid. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Hoi Ruby, dat is niet de bedoeling. Het gebeurt helaas wel eens dat er meer vocht uit de groente loopt (hoe meer groente hoe meer vocht), maar we proberen dit altijd te voorkomen. Gebruik de volgende keer code: ruby en dan krijg je van ons korting op je volgende bestelling
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd. Pizza was erg smaakvol en je kon zien dat het met liefde bereid was. Een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte Italiaanse pizza en ook nog eens snel bezorgd. 6/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 6/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bodem had stuk knapperiger gemogen, en er zat geen rucola op terwijl dat wel bij de pizza hoorde, nogal jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Hallo Sarah, onze excuses dat de rucola vergeten was. Dat de bodem minder knapperig was dan je van ons gewend bent zullen we onderzoeken hoe dit kan gebeuren. Dank voor je feedback. Gebruik volgende keer de code: sarah voor korting op je bestelling.
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren niet gesneden, ondanks tweemaal verzocht te hebben de pizza's te snijden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer Pizza’s van Thups laten bezorgen, helemaal prima en heerlijke pizza! Zeker voor herhaling vatbaar 6/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd héérlijke pizza's en vriendelijke bezorgers! 6/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle, vriendelijke bezorging, heerlijke pizza’s 6/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste pizza en supersnel bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en mega lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden het deze keer niet zo lekker. De pizza’s waren niet warm. 1 pizza was scheef gegaan in de scooter, dus veel ernaast. De 4 kazen waren niet te onderscheiden van smaak. En de bodum was niet knapperig. Ik weet het niet, jullie hadden altijd de beste pizza’s. Maar dat kan ik nu niet zeggen. Jammer. 6/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizzadozen waren verdrukt geweest, waardoor er beleg aan de doos bleef plakken. Daarnaast waren de pizzas al behoorlijk afgekoeld. Wij hadden een pizza met zachte Italiaanse worst, er zaten maar een paar kruimels van die worst op de pizza. Dit is niet de kwaliteit die ik van Thups gewend ben. 6/5/2020
Hoi Kim, bedankt voor je feedback. We gebruiken warmhoud plaatjes voor het bezorgen maar misschien is de bezorger deze toen vergeten. Excuses voor het ongemak. De pizza Lucciola hebben we sinds vorige week aangepast met zowel pikante salami als n'duja, zodat er meer worst te vinden is. Een pizza helemaal vol met alleen de n'duja wordt erg vet vandaar deze oplossing. Gebruik de volgende keer de code: kim en je krijgt korting op je volgende bestelling
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Grote pizza’s in kindermaat te kunnen bestellen aub! 6/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren erg smaakvol maar niet zo warm. 6/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Heerlijke pizza”s 5/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! Warm bezorgd. 5/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza’s 5/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's werden na bijna 2 uur bezorgd. Na 1 uur gebeld, o sorry vergeten. Over een kwartier heeft u het 1 uur later maar weer gebeld. De weg kwijt? Adres klopte uiteraard. Niet best 5/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker, super snel, en top bezorger! 5/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze nieuwe favoriet ! 5/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppers ! 5/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet geleverd als besteld 5/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2x zo lang gewacht als was aangegeven, zonder bericht hierover. Pizza was lekker maar niet zo warm als andere keren. 5/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Simpel weg heerlijk en goed geregeld 5/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizzatent van Alkmaar! 5/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Thups 5 stars after 637 reviews
Thups