Reviews


5 stars after 1129 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer toppie! 6/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede pizza, snelle bezorging. 6/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
vond persoonlijk dat er weinig smaak aan een pizza van 15e zat. kaart zegt rode peper maar is rode paprika. als het er in engels had gestaan ja dan wel. saus was iets teveel en redelijk lauw. paprika was compleet rauw. beetje bite kan maar niet rauw. pittige salami was niet pittig. al met al te duur voor wat je krijgt. 6/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s!!! 6/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza’s. Heerlijk. Aanrader 6/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat de pizza niet erg zout is! Je kunt altijd zelf, naar gelieve, toevoegen maar niet weghalen! 👌 6/23/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle bezorging. Duidelijke site 👍 6/22/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima Margherita's 6/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo'n eind weg en toch warm geleverd! Top! 6/21/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische lekkere pizza’s! Positief verrast, voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
als van ouds. Top weer, zowel bezorging als de pizza. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deeg zoals altijd heerlijk. We hadden de special, de brie had weinig smaak en de shii-takes waren bijna rauw en daardoor (vonden wij) ook niet lekker. Vegetarische pizza was wel erg lekker. Hulde aan de bezorger die dit weer heeft getrotseerd ;) 6/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! Voor herhaling vatbaar 6/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uiteindelijk een lekkere pizza. Moest helaas wel in tweeën...... 2 pizza's besteld waarvan er eentje zonder ui moest. Duidelijk aangegeven bij de bestelling. Na bezorging, natuurlijk fooitje aan de bezorger, bleek de pizza vol met rode ui te zitten. Gebeld, nieuwe pizza zonder ui werd zo'n 20 min later bezorgd. Ook die bezorger maar weer een fooi gegeven. Pizza was lekker, maar wel jammer dit. Niet gezellig, één voor één eten, zo best wel 2 dure pizza's met 2 x fooi en zonde om een prima pizza in de kliko te dumpen. Beter lezen Thups! 6/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Letterlijk in noodweer alsnog bezorgd met een glimlach. Beste pizza in Alkmaar 6/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De eerste kennismaking was TOP! 6/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na meerdere keren geen rucola bij de bestelling of de verkeerde bestelling te hebben gehad, was de geleverde rucola nu niet goed (gelig en stonk) denk dat dit de laatste x is dat ik bij Thups heb besteld. 6/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was heel enthousiast :) 6/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zat geen smask aan de pizza. Rand zwartgeblakerd. Jammer had dit niet verwacht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 6/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza arrived hot from the oven. The base was amazing and the topping of very good quality. Certainly to repeat :-) 6/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De beste pizza in Alkmaar en omstreken. Als je pizza besteld moet dat boven 30 euro. Met 2 personen is dat lastig. Ik moest nog 8 euro besteden om aan het minimale bedrag te komen. Dan nog maar een halve pizza? Toch maar besloten af te halen. Maar na 7 minuten fietsen helemaal koud. Als je de pizza laat leveren komt hij ook niet warm aan. Jammer dat je niet meer gewoon bij thup's kan eten. 6/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's en keurig volgens de gecommuniceerde tijd bezorgd. Een aanrader! 6/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza en pasta , goed heet en op afgesproken tijd! 6/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel keus, super lekkere pizza’s en een vriendelijke bezorger👍 6/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren heerlijk maar de bezorging was traag. Bovendien stond op de site dat onze pizza bezorgd was, terwijl ze een half uur laten pas kwamen. 6/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd. Wel vind ik het jammer dat op de randen van de pizza niets zit 6/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere pizza's, nog lekker warm bij bezorging! 6/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meest geweldige pizza's die er bestaan! Dunne krokante bodem (zelfs in het midden) Haast geen vet in de pizzadoos te vinden, wat bij andere pizzarestaurants altijd standaard was! Alle ingrediënten zijn puur vers en dat proef je meteen! Echt een pizza waar je nog na blijft praten :-) Bezorgtijd klopte en hele vriendelijke pizzabezorger. Dus niet twijfelen, gewoon hier bestellen dus! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza werd 2u later bezorgd dan aangegeven op de website. Na een telefoontje kwam hij er toch aan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mozzafiato, fantastisch. Beste pizza, alweer! 5/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Woellah Ik zweer deze pizza was goeeeeeed 5/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk besteld, op tijd gebracht, vriendelijke bezorger. Pizza mag nóg warmer...😉 5/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza's, heerlijk gegeten. Top. 5/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 5/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik neem altijd de pizza Raphael met (semi) zongedroogde tomaten. Áltijd top! Maar dit keer zaten er hele andere echt zongedroogde tomaten op, niet lekker helaas... heel zout. volgende keer bestel ik telefonisch en vraag dan eerst welke tomaten erop zitten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Thups 5 stars after 1477 reviews
Thups