Reviews


5 stars after 252 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer waren de pizza's minder goed dan anders, misschien was er een andere pizza bakker? 2/14/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bereiding en bezorging maar we zijn van mening dat de smaak van de Tesoro anders is dan voorhern en dat de kwaliteit wat afneemt. 2/14/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd heerlijk 2/14/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Normaal geef ik áltijd 5 sterren, maar deze keer was mijn pizza helaas een beetje aan de lauwe kant. T was druk denk ik. Duurde ook iets langer dan normaal. De smaak was verder zoals altijd fantastisch :) 2/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het waren heerlijke pizza's! 2/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb alleen volgens mij al zeker weer recht op een korting? 2/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas duurde het ruim 1,5 uur. Pizza was prima. Bezorger erg vriendelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren lekker, maar waren helaas niet erg heet en daardoor misschien erg snel afgekoeld. 1/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal een feestje tot en met het laatste korstje, maar dit keer was de pizza aan de koude kant en een beetje droog. Dat is best jammer voor die prijs! 1/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben super tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
0 35 cent voor ideal????? Word eens wakker, verreken dit in de prijs van de pizza ipv dit ergerlijke kruideniersgedrag. 1/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle service/ heerlijke pizza's 1/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza's! We hebben er allemaal van genoten. Service is top! 1/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijke pizza! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg snel en héérlijke pizza’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super pizza!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was nu al de 2e keer dat we zeer lang op onze pizza's moesten wachten. :/ De pizza's zijn lekker maar waarschijnlijk kiezen we een volgende keer toch voor een ander bezorg-pizzeria. Het duurt ons echt tè lang. 12/27/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had met rode ui erop besteld, helaas zaten deze er niet op. Ik hoop dat deze er bij mijn volgende bestelling wel op zitten ;) 12/27/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het liep allemaal stroef maar uiteindelijk netjes opgelost 12/21/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker! 12/20/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza ! Echt goed knapperige en zeer smakelijke pizza ! Kiezen uit zoveel verschillende pizza's (zonder foto) is nogal een werkje ... 12/19/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste pizza’s! 12/18/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Geen nederlandstalige website 12/13/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza 12/13/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een briljant lekkere pizza!!!! 12/12/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrukkelijke! 12/12/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is verrukkelijk, de website is niet heel makkelijk in gebruik Als je niet aanvinkt of je pizza wel of niet gesneden moet worden kom je niet verder Je bent dan telkens opnieuw je bestelling aan het invullen Het is dat het eten zo lekker is anders had ik t al lang opgegeven 12/11/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! 12/10/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten weer! Pizza met peer is echt een aanrader! 12/9/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden de pizza's besteld om 19.00 uur. 2 minuutjes later werden we gebeld dat het iets later zou worden, maximaal een kwartiertje. Het werd zelfs minder dan dat. Prima service dus! En de pizza's voortreffelijk als altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging duurde te lang,5 kwartier. De pizza was wel heerlijk en nog lekker gloeiend heet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Waar was de pittige salami? 12/5/2019
Hoi Jose, waren we een topping vergeten? Zou je een bericht kunnen sturen naar info@thups.nl? Dan krijg je van ons de pizza de volgende keer van het huis
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De prijzen liggen wat hoger maar je krijgt Echt goede kwaliteit pizza’s! 12/3/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik stuur normaal nooit echt een review. Maar de website ziet er echt goed uit. Ook het volgen van de bestelling is goed geregeld. Duidelijk en simpel. Pizza was echt goed en was er zeer snel. Aardige bezorger! Ik zou niet iets kunnen bedenken wat beter kan.. dus ga zo door toppers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al het beleg van mijn pizza lag op een rand, ik denk dat doos is niet rechtop heeft gelegen. 11/28/2019
Thups 5 stars after 320 reviews
Thups