Reviews


5 stars after 586 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza’s, italianen zijn er jaloers op. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik vond dat er heel weinig topping op zat.4 plakjes salami en wat ham!daar moeten jullie echt wat aan doen,voor dat geld! 9/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iedere levering lijkt er iets te ontbreken, meerdere keren de rucola, of de ansjovis nu de buffelmozarella. Misschien goed om een kwaliteitscheck in te bouwen om dit te voorkomen, het zijn geen incidenten meer. 9/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was niet geheel gaar en heet 9/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 9/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ontzettend vriendelijke bezorger!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn pizza kwam ingesneden, het enige minpuntje 😋 9/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger is top!! Prima jongen!! 9/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren nog lekker warm en weer heerlijk van smaak 9/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's top! Alleen volgende keer graag voorsnijden. Wij zaten in een vergadering, zonder bestek oid. 9/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn favoriete pizza’s👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The only place in Alkmaar where you can order good pizza! And they deliver fast too! 8/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious pizza. 8/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het restaurant bestaat helaas niet meer jullie bezorg-/afhaalservice gelukkig nog wel. Voor het eerst afhaalpizza besteld, website werkte perfect, bezorging volgens planning en pizza was heerlijk. Ik kan niet anders dan 5 sterren geven op alle punten. 8/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel snel en heel lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste pizza’s die er zijn! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza kwam helaas pas na 75 min maar was wel heerlijk! 8/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Teveel zwarte randjes. 8/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super weer en perfecte pizza’s 8/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste pizza’s van Alkmaar! 8/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza en top service 8/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super dat we een pizza-roller erbij kregen, nadat ik had gevraagd of de pizza’s eventueel gesneden konden worden. Heel leuk!! 8/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig bodem + korst. 10/10. Niks op aan te merken. 8/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s zijn heerlijk, maar vanavond ontbrak bij 1 van de pizza’s de helft van de ingrediënten. Contact opgenomen, de pizza kon evt opgehaald en omgeruild worden, vonden we niet nodig. Wel hoorde ik een beetje gelach op de achtergrond, dus voel je je niet echt serieus genomen. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza's. Top service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij een van de drie pizza’s was de korst voor de helft zwartverbrand. 8/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het beleg van de pizza was deze keer érg karig. Niet van jullie gewend. Als t druk is, maal dan de wachttijd langer ipv de pizza slechter.. de smaak was verder prima. Ik had ook met extra knoflook besteld, maar dit zat er helaas ook niet op. Ik hoop dat jullie dit Ook echt lezen en dit bij mijn volgende bestelling goed kunnen maken. Jullie zijn namelijk niet goedkoop, maar dat heb ik er graag voor over, mits de kwaliteit goed blijft. Groetjes Nicoline en Trix 8/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza’s helaas de peterselie olie vergeten 8/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 8/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en goede tiramisu! 8/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service en bezorging is prima! Pizza's zijn heerlijk en de lekkerste van Alkmaar. Er zat geen truffelolie bij de pizza. 8/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon een top pizza/bezorging 7/27/2020
Thups 5 stars after 768 reviews
Thups