Reviews


5 stars after 2274 reviews
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer een heerlijke echte pizza van Thups. Kost ietsje meer maar smaakt echt stukken beter dan de pizza's van de bekende ketens. Keurig en heet geleverd. Aanrader! 11/9/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zag er zeer smakelijk uit ! Ik dacht dat ik zonder champignons besteld had ) kan ook dat ik een fout had gemaakt ! 11/9/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Gezien de rare confrontatie met deze bezorger enkele weken terug, had ik wel een excuus verwacht. 11/7/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizzas’s echt mijn favoriete bestel pizza’s 11/6/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's om 16:30 besteld. Levering 18:15-18:30. Werden om 19:10 geleverd Bijna een uur te laat! Slechte workload planning. 11/6/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het waren heerlijke pizza’s! 11/4/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza in de kaasstad 11/2/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste pizza’s van Alkmaar! 11/2/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meestal krijgen we last van ons buik als we ergens een pizza bestellen, maar bij Thups niet. Heerlijke pizza's!! 11/1/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza gegeten, goede kwaliteit en snelle service. Ook heel fijn dat je je bestelling kan volgen 10/30/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza Margherita was aan de flauwe kant, de anderen wel goed 10/30/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren mooi op tijd en de bijgeleverde drankjes waren ook goed! Dit goede restaurant is zeker een aanrader! 10/30/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer een klein feestje! 10/30/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/26/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top!!!! :p 10/24/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Tot nu toe altijd heel tevreden, deze keer helaas iets minder, ipv 40-50 min voor bezorging was het 80 minuten. ik had gevraagd geen ham op de pizza (eet nl geen vlees) zat er helaas wel op. heb ook geklikt op zelf pizza samenstellen, is helaas duurder dan bestaande pizza zonder vlees vragen... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelde pizza’s kwamen een uur vroeger dan besteld en 1 van de 2 pizza’s was lauw tot koud. 10/21/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's hier zijn altijd zo lekker. Bezorging is altijd binnen of op de aangegeven tijd. Ik bestel hier al jaren en zal dat nog lang blijven doen ook 10/20/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken altijd goede pizza's Alleen vandaag was het niet geweldig. Slappe bodem. Erg nat ook om de een of andere reden. Aparte smaak aan de kaas ook. Snel terug naar het oude recept. Verder bezorging wederom 30 min later dan werd aangegeven maargoed. Zonde. 10/19/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere pizza's, beste van Alkmaar alleen dit keer niet warm helaas:( 10/19/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en lekkere krokante bodem! 10/16/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Te lange levering. Spaghetti kip pesto was smaakloos. Pizza's waren lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer alles tip top in orde zoals gewend 10/14/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker, uitstekende pizza's. Ze waren alleen al een klein beetje afgekoeld. 10/13/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! bezorging keurig op tijd nou was het wel een donderdagavond om 17.30 uur dus dat is misschien niet de drukste periode 10/13/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit was een rare avond. Mijn account heeft bezorgen naar afhaal veranderd. Nagebeld, toch bezorgd. Nu €3,15 bezorg kosten op €28 aan de deur pinnen? Weer gebeld. Bleek ook de pizza fout. Weer gebeld. Nieuwe pizza komt eraan. Bezorger heel bijdehand: ik wil wel de andere pizza terug. Deze was door visite al aangegeten aangezien deze over was. Bezorger weer aangeklopt om een discussie te beginnen... Dit is niet wat ik gewend ben, ik bestel hier regelmatig maar dit was erg veel gedoe. 10/12/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Goede pizza's, en het drinken erbij was ook goed, alleen de bezorging duurde wel een half uur langer dan de gereserveerde tijd. 10/9/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed weer 10/7/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoop dat jullie in de toekomst ook in Stompetoren gaan bezorgen! 10/6/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Pizza is goed van smaak met heerlijke bodem. Alleen het zakje rucola erbij was zuur, nat en niet vers. 10/6/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks de wel heel lange wachttijd was ik wel netjes gebeld dat het vanwege drukte langer ging duren wat betreft bezorging dan voorgaande keren.twee uur gewacht op de pizza's, ze waren redelijk 10/2/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel regelmatig wat bij jullie. Helaas vond ik het deeg oud en taai. Dit is normaal nooit zo. Het was ook niet zo luchtig als ik gewend ben. Mijn gezin ervaarde helaas hetzelfde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren opzich wel lekker, alleen het leek alsof het deeg ietwat aan de oude kant was, de pizza's werden direct na aankomst taai en ik kwam met mijn bestekmesje er niet gemakkelijk doorheen 9/28/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging heeft meer dan een uur geduurd voor 1 pizza , hij was wel erg lekker ! 9/26/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Absoluut perfectie qua versheidkwaliteit van het eten, ook het bijgeleverde wijntje is van grote klasse! Ik ga zeker zeer snel opnieuw bestellen, het is het gewoon meer dan waard! Aanrader 9/25/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Smaakt fantastisch zoals altijd, alleen de pizza's waren nog net niet koud bij aankomst. Uit dat oogpunt en de relatief korte afstand en de premium prijs, hadden we hier iets meer van verwachten. Verder veruit de beste pizzeria van Alkmaar 9/25/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza, erg lekker 9/25/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vond de pizza vandaag (zondag) niet echt knapperig en wat weinig smaak hebben in tegenstelling tot alle andere keren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Al een tijd niet besteld bij Thups. Vond de kwaliteit tegenvallen, weinig smaak en niet erg warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was schandalig lekker! Netjes op tijd, goed van temperatuur en dus erg lekker. 9/23/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zat alleen het bakje hete olie er niet bij. 9/23/2023
Thups Laat 125 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren aan de koude kant wat zonde is. Zeker een kaaspizza wordt dan hard 9/22/2023
Thups 5 stars after 2274 reviews
Thups