Reviews


5 stars after 393 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's (goede bodem, goed belegd). Vanwege de afstand waren de pizza's iets afgekoeld toen ze aankwamen, maar de smaak was goed en we hebben ze vanzelfsprekend kunnen opwarmen. We werden van tevoren netjes even gebeld i.v.m. enige vertraging. Complimenten! 4/7/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker, verzorgd en snel geleverd. Top! 4/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pizza is altijd van goede kwaliteit en ontzettend lekker 4/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, als altijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets later dan gepland, maar in deze tijd helemaal prima. Heerlijk gegeten! 4/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer de beste pizza van Alkmaar :) Als je van kwaliteit houdt ;) 4/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De Thuisbezorgd-bezorger hield zich niet aan het coronaprotocol, maar was wel keurig op tijd. De website is iet was onoverzichtelijk, en werkt niet helemaal lekker op mobiel. De pizza's waren erg lekker en goed! 4/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Goede pizza’s, verse ingrediënten. Aanrader, vooral de carpaccio pesto pizza! 4/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ivm drukte duurde t dit keer wat langer. Daar belde ze netjes over. De pizza’s waren weer super! 4/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s. Bezorging op tijd. Genieten 3/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top en altijd heerlijke pizza's. Een echte aanrader! 3/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's! We hebben genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had, net als vorige week gevraagd of de pizza gesneden kon worden maar dat is weer niet gelukt, op de website kan ik ook niet meer aangeven dat ik de pizza gesneden wil hebben. Dat kon altijd wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! En dat in deze gekke drukke tijden. Thuis stelt nooit teleur😊 3/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Die bodems zijn zo lekker!! 3/27/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
thups is een life line, jullie doen het goed 3/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 3/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wordt niet altijd naar de opmerking gekeken wat zonde is want krijg je niet de pizza zoals je had aangegeven 3/24/2020
Beste Renee, we proberen alles te lezen. Onze excuses als we iets hebben gemist.
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 3/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top en heerlijk! Thanks!! 3/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel attent briefje op de bestelling in de Coronatijdm dank daarvoor This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het waren heerlijke Pizza’s. We konden op de site goed volgen hoe lang het ging duren dat het werd bezorgt heel fijn complimenten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben genoten van de heerlijke pizza's! 3/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren perfect op tijd en heerlijk! Dat doen we snel nog een keer. 3/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet alle pizza’s staan op thuisbezorgd. Waardoor ik nu extra transactiekosten moest betalen en geen punten kon sparen van thuisbezorgd. Ze konden niet echt oplossingsgericht denken jammer. Pizza was prima. 3/20/2020
Hoi Zanita, we kiezen bewust voor het gebruik van kwalitatief top producten. Door de kosten van thuisbezorgd kunnen we dan echter sommige pizza's daar niet meer aanbieden. Dat is een bewuste keuze. Inderdaad betaalt u 0,35 transactiekosten net zoals u dat bij tb doet (0,25 wegens hogere volume krijgen zij korting).
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Moest 25min wachten 3/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizzeria van Alkmaar! 3/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! 3/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere pizza! Ook heerlijke huisgemaakte tiramisou erbij besteld alleen zat hier helaas bij de tweede hap een enorme haar op me lepel waardoor de eetlust van zowel mijn vriend als van mij best wel wat was verpest... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De tiramisu is echt lekker! Maar, als ik jullie was zou ik de vingers iets langer laten zuigen al de lekkere smaken. Soms worden echt droog geleverd maar voor de rest is echt lekker! Daarom ben ik vaste klant! Ik hoop dat jullie hier wat aan kunnen doen. Dank je wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Optie gesneden/ongesneden toevoegen 3/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza's en keurig op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en een keurige bezorger! Wij bestellen volgende keer zeker weer bij Thups This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Thups 5 stars after 512 reviews
Thups