Hebben wij jou nodig? 

Ben jij op zoek naar meer dan zomaar een baantje? En heb jij bijvoorbeeld affiniteit met Italië (beetje een inkopper), wijnen, voeding & gezondheid, biodiversiteit, urban farming, maatschappelijk verantwoord ondernemen en/of design? Of weet jij zelf iets waarmee je ons kunt versterken? Lees even verder en als wij een match zijn, kom langs of bereik ons op een andere (creatieve) manier.

Momenteel zijn we breed op zoek naar versterking van ons team. We zoeken mensen voor in de keuken, de bediening en de bezorging. In de toekomst ook voor de delicatessenwinkel. Meer weten over ons concept? Je kunt onze pagina bij Crowdaboutnow raadplegen voor onze doelstellingen.

Keuken: Ben jij die kok (of die kok in wording) die het leuk vindt om op zoek te gaan naar nieuwe gerechten die je doen denken aan de Italiaanse trattoria en de Italiaanse boeren keuken? Iemand die trendsettend wil werken. Iemand die ook interesse heeft in gezonde en duurzame keuken? Je bent van harte welkom! We hebben diverse mensen nodig

Bar, gastheer/-vrouw/-mens, bediening: Hou jij van mensen, eten en wijnen en raak je daar niet over uitgepraat? Ben je open minded, informeel creatief en authentiek en kun je goed improviseren? Of denk jij gewoon dat je ontzettend bij ons past? Schroom niet en stap bij ons binnen! 

Bezorgers: Onze pizza's moeten zo goed en snel mogelijk aankomen bij onze klanten. En dan ook nog eens met een glimlach! Denk jij dat je hier goed in bent? Stap bij ons binnen of verzin een andere (creatieve) manier om bij ons op het netvlies te komen.

Wie weet tot snel! 

Thom & Yvette

Thups 5 stars after 2401 reviews
Thups