Reviews


5 stars after 393 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Puzza is heerlijk. Al heb ik voorkeur om de diverse ingredienten over de hele pizza te verspreiden en niet zials jullie het doen: bijvoorbeeld:alle olijven op 1 plek, de artisjok en de ham etc ook. Maar, verder prima! 5/4/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super pizza, beste van Alkmaar en omstreken! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke warme pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten weer 😊 5/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom fantastisch. Super warme, bijna nog hete pizza. En de smaak!! 5/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en smullen maar!!! 5/1/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! En sorry, bezorger, dat we eerst de bel niet hoorden.. 4/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Knapperig, smaakvol. De salade met mozzarella en pijnboompitten en de antipasti kan ik ook aanraden. Bedankt weer! 4/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Knapperig, smaakvol. De salade met mozzarella en pijnboompitten en de antipasti kan ik ook aanraden. Bedankt weer! 4/30/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet alles wat bij aan extra’s hadden besteld was toegevoegd. Op een van de pizza’s ontbrak de extra bestelde (en betaalde!) artisjok. 4/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's met knapperige bodem. Op het aangegeven tijdstip werden de pizza's bezorgd. 4/29/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 1,5 uur moeten wachten.. werd wel netjes gebeld en kreeg een toetje ter compensatie:) 4/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen gaat simpel, bezorging was snel en vriendelijk. Pizza was koud. 4/28/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren een kwartier te vroeg. Kwam achteraf goed uit!! Pizza’s waren weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekkere pizza's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed! Maar echt goed! Wat een heerlijke pizza’s. Complimenten 4/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/25/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 4/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 4/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! 4/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, niet te vergelijken met de rest van Alkmaar. 4/23/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer goed zoals altijd! 4/22/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er is geen bevestiging met factuur verzonden na de bestelling. De bestelling kwam 10 minuten te vroeg. Er moest voor de meest basale betaling via bankieren extra betaald worden. Bovenstaand is negatief bevonden. 4/21/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service! Heerlijke pizza’s! 4/20/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza bij Thup’s is altijd goed. Ik “maak” meestal zelf een pizza en zo niet dan is de pizza parma mn lievelings. Kleinigheidje; ik had een kortingscode gekregen en die deed het niet 🤷🏼‍♀️ Maar dat weerhoudt me niet van bestellen :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza Ons zoontje voor het eerst een kinderpizza gegeten was aan het smullen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vonden het lekker maar de prijs kwaliteit lag te hoog. 4/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb nu maar online besteld en betaald omdat het de vorige 2x mis is gegaan. Bezorger was toen beide keren pinautomaat vergeten 4/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste pizza van het land en dat op de stoep bij ons thuis! 4/17/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Normaal super goed. nu koud en daardoor taai. Maar...Kan gebeuren 4/15/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vorige x aangegeven dat er naar de opmerkingen moet worden gekeken. Dit keer weer niet het geval geweest. Snap druk, maar wel belangrijk . Pizza's hadden wel weer de kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Kun je via info@thups.nl even aangeven welke opmerking we missen? Misschien komt er iets niet goed door. Mocht het over het snijden van de pizza's gaan, dan doen we dat niet meer omwille van de kwaliteit van de pizza's wat ontzettend hard achteruit gaat bij het vooraf snijden en het in elkaar schuiven van de stukken tijdens vervoer
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en keurige bezorging 4/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/11/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker pizza, bezorging en service 4/10/2020
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en tiramisu 4/7/2020
Thups 5 stars after 512 reviews
Thups