Reviews


5 stars after 985 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling zou 35 minuten duren, uiteindelijk duurde het 1 uur en 40 minuten. Zonder mij te informeren dat het veel langer zou duren. Als ik wist dat het zo lang zou duren zou ik niet besteld hebben. 4/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en heerlijk 4/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste pizza’s die we tot op heden besteld hebben This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza’s van Alkmaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas wederom de spaghetti met kaas, ondanks speciaal aangegeven tijdens bestellen 4/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vroeg expliciet of de bestelling om 18:15 klaar kon zijn. Werd arrogant behandeld door een medewerker van Tubs en moest alsnog 25 min wachten. Geen goede service. Zal wel te goed gaan. 4/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, wel wat lang moeten wachten(30 min. langer dan 'uiterlijk binnen 45 min) 4/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en erg lekker . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had rucola extra besteld. Niet bij gekomen.. 4/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geweldige pizza! Jammer dat er niet bezorgd wordt in Stompetoren. 4/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smaak was goed, jammer dat de pizza's niet warm waren 4/8/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
+Goed van smaak, mooi gebakken pizza, top! - pizza was niet warm. 4/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was nog sneller geleverd dan verwacht en de pizza heerlijk! Dank jullie wel! 4/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's wederom! 4/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 4/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hele snelle en goede service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en lekker snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten en een top bezorging die je via je mail kan volgen. Zelf aflevering in hotel. Toppie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top Thups! Bedankt! 4/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Delivery: Aan de late kant (Later dan 45 min). Quality: Minder lekker dan andere keren. Gevoelsmatig zat er minder spaghetti in dan anders en was er ook teveel saus. Dat maakt het vet. Tip: We combineren de spaghetti graag met de buffelmozerella-salade om de pasta wat gezonder en fleuriger te maken. Website: Prima site, maar mogelijk omdat mijn telefoon in het Engels staat, wordt het merendeel Engels weergeven. 4/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel 4/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Binnen 10 minuten werd pizza bezorgd 😳🤗 3/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was keurig en lekker! 3/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer beste pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Weinig beleg... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s na een uur nog niet bezorgd en na gebeld te hebben te horen gekregen dat het nog een half uur zou duren. Wacht nu op creditatie. 3/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten kwam 2 uur later en geen compensatie.... heel slecht dit keer..... 3/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas waren de pizza's bijna koud en te laat. Op 1 pizza was het zoeken naar het beleg. Eerste keer dat wij niet tevreden waren, heel jammer. 3/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's zijn altijd heerlijk, maar duurt lang voor het bezorgt wordt (vooraf werd aangegeven binnen 45 minuten, maar in werkelijkelijkheid 65 a 70 minuten) 3/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld Zeer snel bezorgd en kwalitatief fantastische pizza 3/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was top ! Precies 1730 maar het eten viel een beetje tegen. Veel pijnboompitten in de pasta en salade waren zo goed als zwart. En de mozzarella salade een beetje “karig” voor de prijs. Volgende x toch maar weer pizza 3/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij miste de tomaten saus in de vega donatello, Wel een mooie verjaardags tekening in de doos👍🏻 3/23/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2021
Thups 5 stars after 1301 reviews
Thups