Reviews


5 stars after 1129 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza bodem ooit Dat met de saus kan niet mis gaan Beste pizza van Alkmaar 7/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's (Verdi, Bernini en Vasari), we hebben weer enorm genoten! 7/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delivered right on time! Also the best pizza in Alkmaar! 7/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s 7/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk, maar werden drie kwartier later bezorgd dan gemeld. 7/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top. Blijft 1 van de beste pizzaria van Nederland 7/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vond de pizza een beetje klein deze keer Maar wel erg lekker. 7/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was te ver doorbakken, vrij klein en droog en vrij gierig belegd. Warm maar niet heet. Helaasch This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza's, vooral het deeg was zeer smaakvol. Mooie dunne bodem met krokante, luchtige rand. 7/17/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoon TOP 7/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super krokant weer, en lange afstand en toch goed warm, grote bestelling. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd 7/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima pizza op tijd bezorgd 7/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website haperde wat. 7/8/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel, met veel beleg en heerlijk krokant. Smaakt naar meer! 7/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel vreemd dat de bezorging de laatste keer dat ik had besteld gratis was en nu plotseling €2.50 ? Ik woon bijna in jullie ‘voortuin’ 7/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte pizza’s 7/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toptoptop, supersnelle bezorging, pizza superkwaliteit 7/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was helaas lauw. Jammer! 7/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb nadat de aangegeven tijd verstreken was maar gebeld waar het bleef en het zou er dan binnen een half uur zijn. Uiteindelijk zelf heen gereden om het op te halen omdat dat sneller zou zijn. Letterlijk 20 minuten in de auto gezeten en gewacht. Als het bezorgt zou moeten worden zou je dus 2+ uren hebben moeten wachten, terwijl ik om 6 uur besteld heb zou we ons eten dus pas na 8e krijgen. Ronduit belachelijk voor bijna 60 euro aan een stelletje pizza's waar uiteindelijk wellicht 6 minuten in totaal aan tijd aan is besteed zonder bezorging. Wat een afgang. Dan moet je simpelweg niet schrijven dat je binnen 50 minuten wat kan bezorgen. Wat ik ook al aan de lange late kant vind. Hervorm je toko is man dat jullie nog kunnen bestaan! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Hoi Tim, vervelend dat het zo is gelopen, onze excuses. We zullen het geld terugstorten naar je. Dat dit wel eens gebeurt vinden wij ook vervelend, maar dit heeft niet zoveel met hervormingen te maken, maar vandaag met zieke medewerkers en medewerkers op vakantie. Een flink tekort dus en heel veel klanten die vroeg bestellen op zondag. Het klopt dat de pizza bakken niet zo lang duurt(los van het deeg maken etc etc), maar het is redelijk simpel, wie het eerst komt wie het eerst maalt. In het weekend om 6 uur bestellen betekent doorgaans zeker 45 min tot een uur wachttijd en dan werken we ons echt uit de naad hiervoor en soms lukt het ons helaas niet. Wat betreft de reden van ons bestaan, wij staan voor echt eerlijk eten met gebruik van eerlijke en top kwaliteit ingrediënten, met oog voor mens, dier en natuur en hebben keihard werkende mensen staan met een passie voor een top pizza bij iedereen op het bord. Dat is de reden dat zoveel mensen bij ons bestellen en we gelukkig zoveel vaste tevreden klanten hebben. Vandaag echter door het tekort aan bezorgers was de wachttijd te lang en de communicatie niet goed. Nogmaals excuses hiervoor
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd wel lekker. Beetje zand in de sla, kan natuurlijk gebeuren, maar de kaas was maar 2 plakjes en normaal zit ik na deze salade vol, maar dit was nu meer voor er bij. Puntje van aandacht☺️. Verder vrolijke bezorger! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hou deze versie van de Mozzafiato er alsjeblieft in als reguliere pizza, ik maak er graag mijn standaard bestelling van :-p This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iedere keer weer heerlijk! 7/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Heerlijke pizza’s. 7/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger: fietsen mag wel sneller, 2 minuten afstand deed hij wel errug relaxed over ( 7 minuten vanaf app), ook 1 pizza in open handtas was al minder heet dan de andere die wel in de box zaten, verder kwaliteit top van de pizza’s en de hete eigengemaakte pikante olie ook echt top 7/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! Bezorging duurde wat langer dan gepland 6/29/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's maar erg duur (27 euro voor 2 pizza's). Koelen erg snel af. 6/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste pizza’s van Alkmaar ❤️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 👍🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima service! 6/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De toppings waren super! Bij 1 pizza was de pizzabodem heel taai. Bij de rest van de pizzas viel dit mee, maar wij zijn gewend aan betere bodems. Dat vonden wij erg jammer. 6/26/2021
Thups 5 stars after 1477 reviews
Thups