Reviews


5 stars after 1234 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Deeg en tomatensaus lekker zoals altijd, maar we kozen niet voor een 4 stagioni, maar kregen de de champignons, artisjok, olijven en ham in 1/4 verdeeld over de pizza. We kozen juist voor de samenstelling van de ingrediënten, zeer teleurstellend. 10/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza en binnen half uur aan de deur geleverd 10/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Extra topping was vergeten, terwijl hier wel voor betaald is. Op de andere pizza zat geen rucola terwijl dit hier wel op hoort. Bezorger was wat laat 10/15/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd de beste bodem! 10/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank, weer heerlijk gegeten en snelle en klantgerichte service! 10/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's! Snel besteld via de praktische website. Fijn om de bestelling daar ook te kunnen volgen. Binnen de aangegeven tijd bezorgd! 10/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig, smaakvol en heerlijke tiramisu. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer geweldig, bedankt 🙏 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd was 3 kwartier later, maar pizza's waren weer top. 10/8/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste van Alkmaar 10/8/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen de (vegetarische) calzone was niet supersmaakvol, verder top. 10/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij was, zoals altijd, weer HEERLIJK! 10/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top 😁👍🏻 10/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecto 10/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super eten, snel bezorgd en goed qua prijs! 👌🏼 10/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren weer heerlijkkkk:) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5 identieke pizza’s besteld waarvan 1 teveel knoflook, dus dat was ff ruilen onderling, verder top 9/27/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk krokante pizza. Zalige ingrediënten. En echt lekker wit wijntje erbij. Bezorging prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed beleg van die pizza, goede kwaliteit maar de bodem en rand was helaas net iets te hard. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker en erg snel dit keer 👌 9/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle service! Top dat je de bestelling kan volgen via de website. Pizza’s waren heerlijk 9/24/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! Goede service 9/20/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlotte snelle bezorging 9/16/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer genoten! 9/15/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
18.21uur besteld en 20.10 uur ontvangen is echt onacceptabel. Vooral als ik van te voren bel om te vragen hoe lang het écht gaat duren (op de website staat binnen een uur) omdat het de vorige keer 1 uur en 20 minuten heeft geduurd. Dan wordt mij eerlijk verteld dat het max een uur en 15 min gaat duren. Nu bijna 2 uur gewacht met 3 kids van 2, 8 en 10. Kan echt niet. Voor mij een reden om hier dan niet meer te bestellen. Jammer want jullie pizza's zijn wel van goede kwaliteit. 9/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd was ruim 75 minuten, wat ik erg lang vind. Website tracking gaf aan ‘bezorgd’ maar de pizza’s waren nog niet bezorgd, erg verwarrend. Na een belletje wordt me - zonder excuses - gemeld “nee, dat klopt niet”. Pizza’s waren wel goed. 9/13/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eigenlijk altijd goed echter heb ik weer(voor de derde keer) geen pesto op mijn kinderpizza gekregen terwijl ik het wel had besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel en de pizza was heerlijk en nog super heet toen hij aankwam! 9/10/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 9/9/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg zout 9/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel bij Thups al jaren en nog steeds de beste pizza’s! Altijd snel en de pizza’s en pasta’s zijn ook goed warm!! 9/7/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was dit keer helaas praktisch koud toen hij aankwam en beleg ook ver van de rand in vergelijking met vorige keren. Dat wat er op zat was heerlijk maar we hebben de pizza wel zelf eerst weer opgewarmd. 9/6/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De meest verfijnde pizza’s komen van Thups! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo goed als altijd!! Heerlijk ☺️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, kokend heet, lekkere smaken. Goede salade. Dope! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Persoons gegevens onthoud het systeem niet, ondanks een account 9/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Redelijk prijzig maar wel echt onwijs lekker 9/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2021
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2021
Thups 5 stars after 1611 reviews
Thups