Reviews


5 stars after 1577 reviews
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, zeker een aanrader. Helaas zonder geitenkaas a 3,50 geleverd, deze staat wel op de bon.. 7/1/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was zwart 6/27/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Prima maaltijd, alleen jammer dat die meer dan een half uur na de beloofde tijd bezorgd werd. 6/25/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle srevice 6/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten! Pure kwaliteit!! 6/23/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beste Thups, jullie bezorgen heerlijk pizza's. Ik merk alleen wel dat de pizza's wel erg duur zijn geworden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beide Pizza's waren heerlijk! Echter had 1 pizza helaas deze keer wel dat iets meer dan een kwart van de rand helemaal zwart gebakken was. Gelukkig bleef het bij de rand, was de bodem verder wel goed en was dit er af te snijden. 6/17/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk, snel geleverd 6/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snel thuisbezorgd! 6/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had extra pesto besteld en ook voor betaald maar zat geen pesto op helaas 6/14/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was zink nat! 6/10/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon Top. Klaar niks aan veranderen. 6/9/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snelle levering 6/9/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk. goed van smaak, heerlijke bodem. We waanden ons weer even in jullie restaurant, maar dan thuis in m'n onesie ;-) 5/30/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd Lekkah!! :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie Zijn geweldig heerlijke pizza’s fantastische bediening wij zijn zo blij 💕👍 5/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas komt de pizza nooit warm aan. Kon je nog maar eten bij restaurant Thup's 5/28/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een verfijnde pizza. 5/26/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk krokante dunne gevulde pizza 5/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pizza's waren weer fantastisch. Met stip de beste pizzabakker van Alkmaar en omstreken. Vriendelijke bezorger en de huisgemaakte Tiramisu was ook weer geweldig!! 5/24/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk om te bestellen en keurig op tijd geleverd en makkelijk dat je de bestelling kan volgen 5/19/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon een heerlijke pizza, wij hadden de Vulcano, heerlijk met N’duja, echt top! En supersnelle bezorging dus zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best Pizza in Alkmaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch geregeld Op tijd Alles warm en vers Wij worden hier heel blij van Alles zet ik op 5 5/14/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snelle service 😁 5/14/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mega snelle bezorging en hele lekkere pizza! 5/13/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer erg lekker! 5/12/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder lekker zoals altijd en heerlijk warm bezorgd, weer een dikke 10 voor thups 5/9/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas vond ik er dit keer weinig smaak aan en rook de pizza naar ansjovis dat er niet op zat…. Weinig kruiden.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was er heerlijk snel! Eten was heet en mega!! 5/7/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had gesneden gevraagd maar dit is niet gedaan. Blijkbaar doet Thups dat niet 5/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/5/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste Pizza van Nederland! 5/4/2022
Thups Laat 66 072 220 49 35
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was naar wens, prima kwaliteit en keurig verzorgd. 5/3/2022
Thups 5 stars after 1577 reviews
Thups